Elbit Systems utvider sin aktivitet i Sør-Amerika, melder Ynet News: Selskapet annonserte nylig at det er tildelt en kontrakt for etablering av et opplæringssenter for bruk av jagerfly av et latinamerikansk luftforsvar. Prosjektet har en verdi på 18.5 millioner dollar og vil bli utført i 2014. Denne nye kontrakten følger etableringen av tilsvarende sentre for det israelske forsvarsdepartementet for F-16 og F-15 jagerfly. Elibit Systems opplæringssentre (MTC) er utformet for å forbedre den operative opplæringen av flygere ved å trene i ulike oppdragsscenarioer i varierende krigssoner og i det aktuelle trusselmiljøet for hver krigssone - en cutting-edge treningsevne som ikke har vært tilgjengelig for luftforsvar i det siste, skriver Ynet News. Elibit Systems havnet på Nasdaq børsen i 2008 (bildet).    

Elbit Systems utvider sin aktivitet i Sør-Amerika, melder Ynet News: Selskapet annonserte nylig at det er tildelt en kontrakt for etablering av et opplæringssenter for bruk av jagerfly av et latinamerikansk luftforsvar. Prosjektet har en verdi på 18.5 millioner dollar og vil bli utført i 2014. Denne nye kontrakten følger etableringen av tilsvarende sentre for det israelske forsvarsdepartementet for F-16 og F-15 jagerfly.

Elibit Systems opplæringssentre (MTC) er utformet for å forbedre den operative opplæringen av flygere ved å trene i ulike oppdragsscenarioer i varierende krigssoner og i det aktuelle trusselmiljøet for hver krigssone – en cutting-edge treningsevne som ikke har vært tilgjengelig for luftforsvar i det siste, skriver Ynet News. Elibit Systems havnet på Nasdaq børsen i 2008 (bildet).