Etter å ha vunnet flere internasjonale utmerkelser konkurrerer Tel Aviv nå mot byer som New York City, London, Berlin, Chicago, Singapore, São Paulo, og Hong Kong, om tittelen "den mest innovative byen i verden." The Wall Street Journal, i samarbeid med Citibank, kunngjorde konkurranse på lørdag.  Tel Aviv, også kjent som «White City", har blitt hedret av UNESCO som et eksempel på en by med moderne arkitektur og byplanlegging, skriver Israel Hayom. Tel Aviv har tidligere vunnet flere internasjonale priser. I 2011 ble byen vinneren av GayCities konkurranse, og slo New York City, Madrid, Toronto og London blant annet i tittelen «verdens mest tolerante by». I 2004 ble Tel Aviv ble plassert på UNESCO World Heritage List, en tittel som bare 56 andre byer i verden har blitt tildelt. "Jeg er stolt over at Tel Aviv er valgt til å konkurrere mot de ledende byene i verden " sier Tel Avivs ordfører Ron Huldai. Du kan være med å bestemme hvilken by i verden som er mest innovativ ved å avgi stemme på denne nettsiden.

Etter å ha vunnet flere internasjonale utmerkelser konkurrerer Tel Aviv nå mot byer som New York City, London, Berlin, Chicago, Singapore, São Paulo, og Hong Kong, om tittelen “den mest innovative byen i verden.” The Wall Street Journal, i samarbeid med Citibank, kunngjorde konkurranse på lørdag.  Tel Aviv, også kjent som «White City”, har blitt hedret av UNESCO som et eksempel på en by med moderne arkitektur og byplanlegging, skriver Israel Hayom.

Tel Aviv har tidligere vunnet flere internasjonale priser. I 2011 ble byen vinneren av GayCities konkurranse, og slo New York City, Madrid, Toronto og London blant annet i tittelen «verdens mest tolerante by». I 2004 ble Tel Aviv ble plassert på UNESCO World Heritage List, en tittel som bare 56 andre byer i verden har blitt tildelt.

“Jeg er stolt over at Tel Aviv er valgt til å konkurrere mot de ledende byene i verden ” sier Tel Avivs ordfører Ron Huldai.

Du kan være med å bestemme hvilken by i verden som er mest innovativ ved å avgi stemme på denne nettsiden.