«Vi beundrer staten Israel for å være en av verdens mest avanserte oppstartland og en leder i vitenskap.» Det sier Litauens økonomiminister. Han ønsker et tettere økonomisk samarbeid med Israel. Økonomiministeren, Rimantas Zylius, sier hans land planlegger å importere gass fra Israel fra 2014. "Vi har allerede bestilt tankskip og bygger en port for dette formålet. På denne måten vil vi være i stand til å avslutte russiske Gazproms monopol på gassleveranser til Litauen», forklarer han til den israelske avisen Yedioth Ahronoth. "Litauen lengter etter å gjøre forretninger med Israel. Vi beundrer staten Israel for å være en av verdens mest avanserte oppstartland og en leder i biovitenskap. Det Teva-anlegget som er åpnet i Litauen er et eksempel for alle fabrikker i landet," mener den litauiske økonomiministeren. Forrige uke arrangerte den litauiske hovedstaden Vilnius en konferanse kalt Life Sciences Baltic Conference med deltakere fra en lang rekke land. Den israelske delegasjonen, som omfattet 120 forretningsfolk og forskere, var den største av alle. Det israelske selskapet Bioforum bidro til å organisere arrangementet, som ble ledet av de baltiske landene Litauen, Estland og Latvia.

«Vi beundrer staten Israel for å være en av verdens mest avanserte oppstartland og en leder i vitenskap.» Det sier Litauens økonomiminister. Han ønsker et tettere økonomisk samarbeid med Israel. Økonomiministeren, Rimantas Zylius, sier hans land planlegger å importere gass fra Israel fra 2014. “Vi har allerede bestilt tankskip og bygger en port for dette formålet. På denne måten vil vi være i stand til å avslutte russiske Gazproms monopol på gassleveranser til Litauen», forklarer han til den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

“Litauen lengter etter å gjøre forretninger med Israel. Vi beundrer staten Israel for å være en av verdens mest avanserte oppstartland og en leder i biovitenskap. Det Teva-anlegget som er åpnet i Litauen er et eksempel for alle fabrikker i landet,” mener den litauiske økonomiministeren.

Forrige uke arrangerte den litauiske hovedstaden Vilnius en konferanse kalt Life Sciences Baltic Conference med deltakere fra en lang rekke land. Den israelske delegasjonen, som omfattet 120 forretningsfolk og forskere, var den største av alle. Det israelske selskapet Bioforum bidro til å organisere arrangementet, som ble ledet av de baltiske landene Litauen, Estland og Latvia.