Sommertid er festivaltid i Israel. Det er knapt tall på antall festivaler rundt omkring i det relativt lille landet, og enkelte av festivalene er også ganske originale, som eksempelvis Rehovot Live Statue Festival som ble arrangert i juli. Det er ingen kjedelige gamle granittskulpturer på Rehovot Live-statuen Festival. De er dynamiske og interaktive. Festivalen med de levende skulpturene ble arrangert i den israelske byen for tredje året på rad. Det tre dager lange arrangementet i juli inneholdt 40 forskjellige kunstnere, deriblant 12 fra Europa, Argentina og Mexico. Showet var gratis og er ment å oppmuntre folk til å samhandle med "statuer" som er mye mer dynamiske enn de statiske som man kan finne på sentrumstorg over hele verden. "Det er en hendelse som har blitt en tradisjon i Rehovot," sier ordfører Rahamim Malul. httpv://www.youtube.com/watch?v=eITxpvQAfbA

Sommertid er festivaltid i Israel. Det er knapt tall på antall festivaler rundt omkring i det relativt lille landet, og enkelte av festivalene er også ganske originale, som eksempelvis Rehovot Live Statue Festival som ble arrangert i juli. Det er ingen kjedelige gamle granittskulpturer på Rehovot Live-statuen Festival. De er dynamiske og interaktive. Festivalen med de levende skulpturene ble arrangert i den israelske byen for tredje året på rad. Det tre dager lange arrangementet i juli inneholdt 40 forskjellige kunstnere, deriblant 12 fra Europa, Argentina og Mexico.

Showet var gratis og er ment å oppmuntre folk til å samhandle med “statuer” som er mye mer dynamiske enn de statiske som man kan finne på sentrumstorg over hele verden. “Det er en hendelse som har blitt en tradisjon i Rehovot,” sier ordfører Rahamim Malul.