En terapeutisk hage blir plantet på Hadassa Hospital, Mount Scopus, med støtte fra Jewish National Fund i Australia. Den helbredende hagen er den første av sitt slag i Israel, og vil gi en beroligende, grønt miljø for kronisk syke barn. Legene mener at det ikke er noen tvil om sammenhengen mellom et barns mentale tilstand og den fysiske helsen, og er stolte av den nye helsebringende hagen som de håper vil bli et eksempel for andre sykehus i Israel. httpv://www.youtube.com/watch?v=h6V6NgBgjco

En terapeutisk hage blir plantet på Hadassa Hospital, Mount Scopus, med støtte fra Jewish National Fund i Australia. Den helbredende hagen er den første av sitt slag i Israel, og vil gi en beroligende, grønt miljø for kronisk syke barn. Legene mener at det ikke er noen tvil om sammenhengen mellom et barns mentale tilstand og den fysiske helsen, og er stolte av den nye helsebringende hagen som de håper vil bli et eksempel for andre sykehus i Israel.