Den israelske skuespilleren Hadas Yaron, 22, vant lørdag kveld premien som den beste skuespilleren under den 69nde årlige filmfestivalen i Venezia for sin rolle i "Fylle tomrommet", regissert av Rama Burshtein, skriver Israel Hayom. Yaron er den eneste israelske skuespilleren som har vunnet prisen.  To andre israelske skuespillere har imidlertid vunnet tilsvarende premier i Cannes. Hannah Laszlo,vant i Cannes for sin rolle i 2005 filmen "Free Zone", og Oded Kotler, vant i 1960 i Cannes for sin rolle i "Shloshah Yamin Veyeled." Yaron ble hyllet for sine prestasjoner, spesielt på grunn av hennes unge alder og relativt lite storskjermerfaring som skuespiller. "Fylle tomrommet" er bare hennes andre film, åtte år etter at hun spilte i «Lemarit Ayn" med skuespilleren Tali Sharon, skriver Israel Hayom. "Jeg ble sjokkert og begeistret", sa Yaron da hun mottok prisen. "Dette er et øyeblikk du ikke kan forberede deg på. Det er hinsides mine villeste drømmer. Jeg takke teamet av dommere som valgte å gi meg denne fantastiske prisen. En spesiell takk til Rama Burshtein og Assaf Amir som skapte en så spennende film. Takk for at dere trodde på meg fra starten. Arbeidet med filmen var en premie i seg selv,» fortsatte hun. Yaron mente at hun i løpet av filminnspillingen lærte å se folk som er annerledes enn seg selv og tro på kraften i kjærlighet." Filmfestivalen i Venezias «beste skuespillerinnepris» er ansett som en prestisjefylt ære og kan åpne Yaron vei til en internasjonal karriere. Kjente skuespillere som Cate Blanchett, Helen Mirren, Isabelle Huppert og Shirley MacLaine har alle vunnet «beste skuespillerinneprisen» i Venezia, skriver Israel Hayom.

Den israelske skuespilleren Hadas Yaron, 22, vant lørdag kveld premien som den beste skuespilleren under den 69nde årlige filmfestivalen i Venezia for sin rolle i “Fylle tomrommet”, regissert av Rama Burshtein, skriver Israel Hayom. Yaron er den eneste israelske skuespilleren som har vunnet prisen.  To andre israelske skuespillere har imidlertid vunnet tilsvarende premier i Cannes. Hannah Laszlo,vant i Cannes for sin rolle i 2005 filmen “Free Zone”, og Oded Kotler, vant i 1960 i Cannes for sin rolle i “Shloshah Yamin Veyeled.”

Yaron ble hyllet for sine prestasjoner, spesielt på grunn av hennes unge alder og relativt lite storskjermerfaring som skuespiller. “Fylle tomrommet” er bare hennes andre film, åtte år etter at hun spilte i «Lemarit Ayn” med skuespilleren Tali Sharon, skriver Israel Hayom.

“Jeg ble sjokkert og begeistret”, sa Yaron da hun mottok prisen. “Dette er et øyeblikk du ikke kan forberede deg på. Det er hinsides mine villeste drømmer. Jeg takke teamet av dommere som valgte å gi meg denne fantastiske prisen. En spesiell takk til Rama Burshtein og Assaf Amir som skapte en så spennende film. Takk for at dere trodde på meg fra starten. Arbeidet med filmen var en premie i seg selv,» fortsatte hun. Yaron mente at hun i løpet av filminnspillingen lærte å se folk som er annerledes enn seg selv og tro på kraften i kjærlighet.”

Filmfestivalen i Venezias «beste skuespillerinnepris» er ansett som en prestisjefylt ære og kan åpne Yaron vei til en internasjonal karriere. Kjente skuespillere som Cate Blanchett, Helen Mirren, Isabelle Huppert og Shirley MacLaine har alle vunnet «beste skuespillerinneprisen» i Venezia, skriver Israel Hayom.