Israel kutter i offentlige budsjetter og øker avgifter, for å føre en ansvarlig økonomisk politikk. Det har fått statsminister Benjamin Netanyahu til å be sine statsråder om å vise måtehold med reisevirksomhet, og gå foran med et godt eksempel, skriver Israel Hayom.  "Dere må sette et eksempel,"  sa Netanyahu under det siste møtet i regjeringen.  "Vi har ikke har budsjett til dette. Turene er finansiert av det offentlige og ministre må lede gjennom sine eksempler. Jeg ber om at dere bare reiser på essensielle turer som er avgjørende for landets behov." Statsministeren sa imidlertid at alle forespørsler om reiser til Kina ville bli godkjent. Sannsynligvis fordi det økonomiske samarbeidet med Kina er av stor betydning for Israels økonomi. Selv ventes Netanyahu å reise til New York i slutten av september for FNs generalforsamling. Da er det også planlagt et møte med USAs president Obama. På spørsmål om Israels økonomiske situasjon etter regjeringsmøtet, sa Netanyahu at "ledigheten er 6,5 prosent, som er lavere enn i USA, Europa og nesten alle utviklede land i verden."

Israel kutter i offentlige budsjetter og øker avgifter, for å føre en ansvarlig økonomisk politikk. Det har fått statsminister Benjamin Netanyahu til å be sine statsråder om å vise måtehold med reisevirksomhet, og gå foran med et godt eksempel, skriver Israel Hayom.  “Dere må sette et eksempel,”  sa Netanyahu under det siste møtet i regjeringen.  “Vi har ikke har budsjett til dette. Turene er finansiert av det offentlige og ministre må lede gjennom sine eksempler. Jeg ber om at dere bare reiser på essensielle turer som er avgjørende for landets behov.”

Statsministeren sa imidlertid at alle forespørsler om reiser til Kina ville bli godkjent. Sannsynligvis fordi det økonomiske samarbeidet med Kina er av stor betydning for Israels økonomi. Selv ventes Netanyahu å reise til New York i slutten av september for FNs generalforsamling. Da er det også planlagt et møte med USAs president Obama.

På spørsmål om Israels økonomiske situasjon etter regjeringsmøtet, sa Netanyahu at “ledigheten er 6,5 prosent, som er lavere enn i USA, Europa og nesten alle utviklede land i verden.”