Israel har gjort suksess i Hollywood de siste fire årene, melder Jewish News. Både suksess-seriene Treatment og Homeland er basert på israelske konsepter. Begge seriene har fått strålende kritikker og vunnet en rekke priser. Samarbeidet mellom Tel Aviv og Hollywood begynte for over et tiår siden gjennom den Jewish Federation Twin City program.  Veteranprodusent Howard Rosenman etablerte "The Master Class i Film and Television" i 2001. Hensikten var å undervise israelere om underholdningsindustrien og legge til rette forholdene mellom israelere og Hollywoods underholdningsfagfolk. Denne utdanningen kombinert med israelernes oppfinnsomhet har aktivert Israel til å bli en ettertraktet kilde for kreative åndsverk. httpv://www.youtube.com/watch?v=_zM8sIG7u0Y  

Israel har gjort suksess i Hollywood de siste fire årene, melder Jewish News. Både suksess-seriene Treatment og Homeland er basert på israelske konsepter. Begge seriene har fått strålende kritikker og vunnet en rekke priser. Samarbeidet mellom Tel Aviv og Hollywood begynte for over et tiår siden gjennom den Jewish Federation Twin City program.  Veteranprodusent Howard Rosenman etablerte “The Master Class i Film and Television” i 2001. Hensikten var å undervise israelere om underholdningsindustrien og legge til rette forholdene mellom israelere og Hollywoods underholdningsfagfolk. Denne utdanningen kombinert med israelernes oppfinnsomhet har aktivert Israel til å bli en ettertraktet kilde for kreative åndsverk.