I dag startet Paralympic i London. Israel har gjort det langt bedre under disse lekene enn under de olympiske lekene, og har gjennom årene tatt hele 300 medaljer, hvorav 113 gullmedaljer. En av de israelske medaljehåpene er den 40 år gamle roeren Reuven Magnagey. Hans atletiske karriere begynte flere år etter at han ble skutt under et sammenstøt med palestinske militante under uroen 2000-2005. «Jeg vet egentlig ikke hva som førte meg hit, men jeg har funnet en slags ro, trygghet og kontroll over livet mitt gjennom rosporten», sier han til CCTV News. Israel har 25 deltakere i årets Paralympics. httpv://www.youtube.com/watch?v=2j1lzbko-nY  

I dag startet Paralympic i London. Israel har gjort det langt bedre under disse lekene enn under de olympiske lekene, og har gjennom årene tatt hele 300 medaljer, hvorav 113 gullmedaljer. En av de israelske medaljehåpene er den 40 år gamle roeren Reuven Magnagey. Hans atletiske karriere begynte flere år etter at han ble skutt under et sammenstøt med palestinske militante under uroen 2000-2005. «Jeg vet egentlig ikke hva som førte meg hit, men jeg har funnet en slags ro, trygghet og kontroll over livet mitt gjennom rosporten», sier han til CCTV News. Israel har 25 deltakere i årets Paralympics.