Forrige måned fant Israels ryttermesterskapet sted i byen Ramat Gan. Israelske hesteryttere fra hele landet var samlet for å ri, vise hopp og konkurrere mot hverandre. Denne sporten har utviklet seg i Israel de siste 20 årene. Spesielle hester er importert fra Europa, og israelske ryttere håper å nå internasjonale sportslige standarder i nær fremtid.  Sprangridning er den eneste OL-idretten der menn og kvinner konkurrerer med hverandre. Alder, kjønn eller fysisk bygning er ikke faktorer i å lykkes, mens presisjon og evnen til å styre hesten er. httpv://www.youtube.com/watch?v=AlcBfnnmM_4

Forrige måned fant Israels ryttermesterskapet sted i byen Ramat Gan. Israelske hesteryttere fra hele landet var samlet for å ri, vise hopp og konkurrere mot hverandre. Denne sporten har utviklet seg i Israel de siste 20 årene. Spesielle hester er importert fra Europa, og israelske ryttere håper å nå internasjonale sportslige standarder i nær fremtid.  Sprangridning er den eneste OL-idretten der menn og kvinner konkurrerer med hverandre. Alder, kjønn eller fysisk bygning er ikke faktorer i å lykkes, mens presisjon og evnen til å styre hesten er.