60 000 afrikanske flyktninger oppholder seg for tiden i Israel, blant disse er femti afrikanske gutter som bor i den israelske landsbyen Nitzana nær grensen til Egypt. De forteller om en grusom behandling på veien til Israel. Tusener av afrikanske flyktninger blir kidnappet, torturert og drept av arabiske pengeutpressere og kidnappere. I Israel, derimot, spiller de fotball og lærer engelsk og hebraisk. Som illegale flyktninger risikerer de å bli sendt tilbake til deres hjemland, men i mellomtiden blir de behandlet på en måte som står i stor kontrakt med den behandlingen de får i Egypt. httpv://www.youtube.com/watch?v=GsEX91idzSU

60 000 afrikanske flyktninger oppholder seg for tiden i Israel, blant disse er femti afrikanske gutter som bor i den israelske landsbyen Nitzana nær grensen til Egypt. De forteller om en grusom behandling på veien til Israel. Tusener av afrikanske flyktninger blir kidnappet, torturert og drept av arabiske pengeutpressere og kidnappere. I Israel, derimot, spiller de fotball og lærer engelsk og hebraisk. Som illegale flyktninger risikerer de å bli sendt tilbake til deres hjemland, men i mellomtiden blir de behandlet på en måte som står i stor kontrakt med den behandlingen de får i Egypt.