Sangkonkurransen «2012 Hallelujah Global Jewish Singing Contest” gikk av stabelen lørdag med 31 deltakere fra hele verden. Den kanadiske sangeren og låtskriveren Evan Malach gikk av med seieren, skriver Israel Hayom. Han vant med sin tolkning av den israelske rockeklassikeren «Canaanite Blues.” Et stjernespekket panel av dommere ble ledet av veteranen blant israelske entertainere, Yehoram Gaon, og inkluderte rockemusiker Yehuda Eder, sangeren Ilanit, og israelske "The Voice" finalist Tzachi Halevy. Malach, 27, vil bli tildelt en premie på 8000 dollar og vil bli invitert til å spille inn en duett med den israelske sangeren Dudu Fisher. Malach vil også legge ut på en sangturne i jødiske sentre over hele verden. Courtney Simons fra New York ble tildelt andreplassen og vil motta 4.000 dollar i premie, mens Polina Zizak fra Russland får 2000 dollar for sin tredjeplass. Deltakerne, alle i alderen fra 18 til 30 år, har oppholdt seg i Israel i tre uker som en del av konkurransen. De har blant annet jobbet med ledende artister i bransjen for å forbedre sine hebraiske kunnskaper. "Hallelujah er sionismen. Det er ren glede. Disse hebraiske sangene er vakre, sterke og representerer en betydelig fornyelse av hebraisk kultur. En hendelse som dette, som forbinder diasporaen til Israels folk, er av overordnet betydning, " sa Israels finansminister Yuval Steinitz, som deltok under arrangementet. "Dette er andre året på rad at Ramat Hasharon har vært vert for Hallelujah. Denne hendelsen er et sionistisk eksperiment ledet av en Ramat Hasharon-innbygger, Yehoram Gaon, som bringer disse talentfulle ungdommer fra hele verden hit," sa ordføreren i Ramat Hasharon der konkurransen ble avholdt. Her er deltakerne samlet: httpv://www.youtube.com/watch?v=LWIw6I7Q2xY httpv://www.youtube.com/watch?v=rG6ZdsxLOmk

Sangkonkurransen «2012 Hallelujah Global Jewish Singing Contest” gikk av stabelen lørdag med 31 deltakere fra hele verden. Den kanadiske sangeren og låtskriveren Evan Malach gikk av med seieren, skriver Israel Hayom. Han vant med sin tolkning av den israelske rockeklassikeren «Canaanite Blues.” Et stjernespekket panel av dommere ble ledet av veteranen blant israelske entertainere, Yehoram Gaon, og inkluderte rockemusiker Yehuda Eder, sangeren Ilanit, og israelske “The Voice” finalist Tzachi Halevy.

Malach, 27, vil bli tildelt en premie på 8000 dollar og vil bli invitert til å spille inn en duett med den israelske sangeren Dudu Fisher. Malach vil også legge ut på en sangturne i jødiske sentre over hele verden. Courtney Simons fra New York ble tildelt andreplassen og vil motta 4.000 dollar i premie, mens Polina Zizak fra Russland får 2000 dollar for sin tredjeplass.

Deltakerne, alle i alderen fra 18 til 30 år, har oppholdt seg i Israel i tre uker som en del av konkurransen. De har blant annet jobbet med ledende artister i bransjen for å forbedre sine hebraiske kunnskaper.

Hallelujah er sionismen. Det er ren glede. Disse hebraiske sangene er vakre, sterke og representerer en betydelig fornyelse av hebraisk kultur. En hendelse som dette, som forbinder diasporaen til Israels folk, er av overordnet betydning, ” sa Israels finansminister Yuval Steinitz, som deltok under arrangementet.

“Dette er andre året på rad at Ramat Hasharon har vært vert for Hallelujah. Denne hendelsen er et sionistisk eksperiment ledet av en Ramat Hasharon-innbygger, Yehoram Gaon, som bringer disse talentfulle ungdommer fra hele verden hit,” sa ordføreren i Ramat Hasharon der konkurransen ble avholdt.

Her er deltakerne samlet: