Elbit Systems Ltd har vunnet en kontrakt, som beskrives som verd "mange titalls millioner av dollar" for å levere Hermes 450 og Hermes 900 ubemannede småfly (UAV) til en kunde i Latin-Amerika, skriver forretningsbladet Globes. De ubemannede småflyene, såkalte droner, vil bli levert over de neste to årene. Daglig leder for Elbit Systems, Elad Aharonson, forteller at Israels forsvarsstyrker og andre hærer bruker Hermes 450 og Hermes 900. Han legger til at Hermes 900 er egnet for et bredt spekter av oppdrag, fra etterretning til sikkerhetsoppdrag. I mai 2010 vant Elbit Systems en kontrakt verd 50 millioner dollar fra det israelske forsvarsdepartementet, for salg av ubemannede fly, meldte telegrambyrået Reuters. Elbit leverte IDF (Israel Defence Forces) selskapets nye Hermes 900 ubemannede fly. Samtlige fly skal være levert i løpet av neste år. Hermes 900 kan fly mer enn 30 000 fot og har stor flykapasitet i dårlig vær. httpv://www.youtube.com/watch?v=EMsDuL9S0M0 httpv://www.youtube.com/watch?v=cTAN9oXZT-o httpv://www.youtube.com/watch?v=-4cf0DUNLfM

Elbit Systems Ltd har vunnet en kontrakt, som beskrives som verd “mange titalls millioner av dollar” for å levere Hermes 450 og Hermes 900 ubemannede småfly (UAV) til en kunde i Latin-Amerika, skriver forretningsbladet Globes. De ubemannede småflyene, såkalte droner, vil bli levert over de neste to årene. Daglig leder for Elbit Systems, Elad Aharonson, forteller at Israels forsvarsstyrker og andre hærer bruker Hermes 450 og Hermes 900. Han legger til at Hermes 900 er egnet for et bredt spekter av oppdrag, fra etterretning til sikkerhetsoppdrag.

I mai 2010 vant Elbit Systems en kontrakt verd 50 millioner dollar fra det israelske forsvarsdepartementet, for salg av ubemannede fly, meldte telegrambyrået Reuters. Elbit leverte IDF (Israel Defence Forces) selskapets nye Hermes 900 ubemannede fly. Samtlige fly skal være levert i løpet av neste år. Hermes 900 kan fly mer enn 30 000 fot og har stor flykapasitet i dårlig vær.