Det israelske statistiske sentralbyrået melder om en økning i antall ledige stillinger i det israelske næringslivet i juni måned, skriver Ynet News. Denne måneden ble det registrert litt over 72 500 ledige stillinger, en økning på 17,5 prosent siden måneden før og økning på 7 prosent sammenliknet med juni måned i 2011. Den største økningen ble rapportert innen varehandelen, der det nå er 3600 ledige stillinger å søke på for jobbinteresserte israelere.  Innen samfunns, -og sosialsektoren er det også mange ledige stillinger, i alt 2900. Andre kvartal 2012 ble det registrert totalt 68 100 ledige jobber, sammenlignet med 69 500 i første kvartal av året. Israels frekvens av ledige stillinger i første kvartal i år var 2,8 % høyere enn for EU-medlemmer, skriver Ynet News.

Det israelske statistiske sentralbyrået melder om en økning i antall ledige stillinger i det israelske næringslivet i juni måned, skriver Ynet News. Denne måneden ble det registrert litt over 72 500 ledige stillinger, en økning på 17,5 prosent siden måneden før og økning på 7 prosent sammenliknet med juni måned i 2011. Den største økningen ble rapportert innen varehandelen, der det nå er 3600 ledige stillinger å søke på for jobbinteresserte israelere.  Innen samfunns, -og sosialsektoren er det også mange ledige stillinger, i alt 2900.

Andre kvartal 2012 ble det registrert totalt 68 100 ledige jobber, sammenlignet med 69 500 i første kvartal av året. Israels frekvens av ledige stillinger i første kvartal i år var 2,8 % høyere enn for EU-medlemmer, skriver Ynet News.