British Airways vil øke antall plasser på sin Tel Aviv-London rute med 11 %, skriver det israelske forretningsbladet Globes. På en pressekonferanse i dag, 18.juli, annonserte British Airways Israeldirektør Yael Katan at flyselskapet vil operere tre daglige avganger mellom Ben Gurion flyplass og Heathrow fra og med 28.oktobert, opp fra dagens to daglige flygninger. Transportøren vil tilby passasjerene ekstra oppfølging på alternativer til destinasjoner i Storbritannia og verden. British Airways vil erstatte den eldre Boeing 767 og 777s brukt på dagens Tel Aviv-London-rute med Airbus A321, som har en høyere drivstofeffektivitet og bedre komfort for passasjerene. Airbus A321 skal ha økonomi og business klasser, men ingen første klasse, ble det opplyst under pressekonferansen. Også Swiss Air vil utvide sin kapasitet på ruten mellom Zurich og Tel Aviv, skriver Globes. Målet er å øke antall plasser med 6 prosent for vintersesongen. Selskapet vil operere ruten med to daglige flyginger med nye brede Airbus A330, for totalt fjorten ukentlige flygninger. A330 kan frakte 236 passasjerer, 53 på business klasse og 183 på turistklassen.

British Airways vil øke antall plasser på sin Tel Aviv-London rute med 11 %, skriver det israelske forretningsbladet Globes. På en pressekonferanse i dag, 18.juli, annonserte British Airways Israeldirektør Yael Katan at flyselskapet vil operere tre daglige avganger mellom Ben Gurion flyplass og Heathrow fra og med 28.oktobert, opp fra dagens to daglige flygninger. Transportøren vil tilby passasjerene ekstra oppfølging på alternativer til destinasjoner i Storbritannia og verden.

British Airways vil erstatte den eldre Boeing 767 og 777s brukt på dagens Tel Aviv-London-rute med Airbus A321, som har en høyere drivstofeffektivitet og bedre komfort for passasjerene.

Airbus A321 skal ha økonomi og business klasser, men ingen første klasse, ble det opplyst under pressekonferansen.

Også Swiss Air vil utvide sin kapasitet på ruten mellom Zurich og Tel Aviv, skriver Globes. Målet er å øke antall plasser med 6 prosent for vintersesongen. Selskapet vil operere ruten med to daglige flyginger med nye brede Airbus A330, for totalt fjorten ukentlige flygninger. A330 kan frakte 236 passasjerer, 53 på business klasse og 183 på turistklassen.