Israelsk forskning har påvist at noen skadelige innsekter for det meste arbeider om natten og bruker lys fra månen til å navigere. Det kan utnyttes gjennom å skape et kunstig månelys som får de skadelige innsektene til å navigere ut over vann, og forhåpentlig drukne. Denne oppfinnelsen og flere andre nyvinninger innen landbruk ble nylig presentert på en messe i Tel Aviv: httpv://www.youtube.com/watch?v=jecHUCRa5bA&feature=player_embedded

Israelsk forskning har påvist at noen skadelige innsekter for det meste arbeider om natten og bruker lys fra månen til å navigere. Det kan utnyttes gjennom å skape et kunstig månelys som får de skadelige innsektene til å navigere ut over vann, og forhåpentlig drukne. Denne oppfinnelsen og flere andre nyvinninger innen landbruk ble nylig presentert på en messe i Tel Aviv: