Technion, Israel Institute of Technology, er hjem for tre nylige nobelprisvinnere og er rangert som et av de ledende vitenskap- og teknologiuniversiteter i verden. Professorene Amnon Frenkel og Shlomo Maital, har sammen med Ilana DeBare skrevet boken "Technion Nation -. Technion bidrag til Israel og verden". Den forteller historien om hvordan Technion sine kandidater utviklet Israel fra en økonomi basert på Jaffa appelsiner til en økonomi basert på halvledere Og den forteller historien om hvordan Technion-forskere har gitt verden nye former for materie, livreddende funn og utallige innovasjoner som beriker livene til folk overalt i verden. Her presenteres boken og instituttet: httpv://www.youtube.com/watch?v=3RiIYgCC7Gw

Technion, Israel Institute of Technology, er hjem for tre nylige nobelprisvinnere og er rangert som et av de ledende vitenskap- og teknologiuniversiteter i verden. Professorene Amnon Frenkel og Shlomo Maital, har sammen med Ilana DeBare skrevet boken “Technion Nation -. Technion bidrag til Israel og verden”. Den forteller historien om hvordan Technion sine kandidater utviklet Israel fra en økonomi basert på Jaffa appelsiner til en økonomi basert på halvledere

Og den forteller historien om hvordan Technion-forskere har gitt verden nye former for materie, livreddende funn og utallige innovasjoner som beriker livene til folk overalt i verden.

Her presenteres boken og instituttet: