Guns and Roses overrasket deres Tel Aviv publikum tirsdag da de spilte en gjengivelse av den israelske nasjonalsangen, Hatikvah, midt i settet sitt. Mens enkelte andre, riktignok ganske få, kunstnere og musikere har gitt etter for presset fra boikottbevegelsene i deres hjemland, og ikke reist til Israel, dro det populære 1990-rockebandet til Israel, og slo til med en hyllest til vertslandet, skriver Israel Hyom. Gitaristen Ron "Bumblefoot" Thal spilte sin gjengivelse av Hatikvah. Publikum fulgte opp og deltok i sangen inntil resten av bandet tok del i sangen og lot den gli over i deres egen sang «Don't cry." Ti tusen fans møtte opp på konserten som varte i to og en halv time, og i tillegg til den spesielle fremførelsen av den israelske nasjonalsangen også inkluderte et stort utvalg av Pink Floyd-klassikere, skriver den israelske avisen. httpv://www.youtube.com/watch?v=O1ouOlRNqaw&feature=player_embedded

Guns and Roses overrasket deres Tel Aviv publikum tirsdag da de spilte en gjengivelse av den israelske nasjonalsangen, Hatikvah, midt i settet sitt. Mens enkelte andre, riktignok ganske få, kunstnere og musikere har gitt etter for presset fra boikottbevegelsene i deres hjemland, og ikke reist til Israel, dro det populære 1990-rockebandet til Israel, og slo til med en hyllest til vertslandet, skriver Israel Hyom. Gitaristen Ron “Bumblefoot” Thal spilte sin gjengivelse av Hatikvah. Publikum fulgte opp og deltok i sangen inntil resten av bandet tok del i sangen og lot den gli over i deres egen sang «Don’t cry.”

Ti tusen fans møtte opp på konserten som varte i to og en halv time, og i tillegg til den spesielle fremførelsen av den israelske nasjonalsangen også inkluderte et stort utvalg av Pink Floyd-klassikere, skriver den israelske avisen.