Israel vil selge våpen til et asiatisk land for 1,8 milliarder dollar i løpet av den neste fire årene. Avtalen er underskrevet, men navnet på kjøperen er enda ikke offentliggjort, melder Info Live. Enten Sør Korea, India eller Kina regnes for å være den mest sannsynlige kjøperen. Avtalen er den største enkeltavtalen som  Israel Aerospace Industries har gjort etter en avtale på 1,1 milliarder dollar med India i 2009 og en nylig inngått avtale med Aserbajdsjan. Avtalen med Aserbajdsjan var verd 1,6 milliarder dollar. Avtalen innbefatter israelsk salg av droner samt anti-fly og rakettforsvarssystemer. Dermed ble avansert israelsk teknologi bragt til dørstokken til erkefienden Iran. httpv://www.youtube.com/watch?v=o44GbRFdUa8

Israel vil selge våpen til et asiatisk land for 1,8 milliarder dollar i løpet av den neste fire årene. Avtalen er underskrevet, men navnet på kjøperen er enda ikke offentliggjort, melder Info Live. Enten Sør Korea, India eller Kina regnes for å være den mest sannsynlige kjøperen. Avtalen er den største enkeltavtalen som  Israel Aerospace Industries har gjort etter en avtale på 1,1 milliarder dollar med India i 2009 og en nylig inngått avtale med Aserbajdsjan. Avtalen med Aserbajdsjan var verd 1,6 milliarder dollar.

Avtalen innbefatter israelsk salg av droner samt anti-fly og rakettforsvarssystemer. Dermed ble avansert israelsk teknologi bragt til dørstokken til erkefienden Iran.