I morgen, tirsdag, treffes 5000 deltakere til en av Israels største årlige konferanser, kalt Israeli Presidential Conference "Facing Tomorrow" fordi konferansen er i regi av landets president Shimon Peres, i samarbeid med det hebraiske universitetet i Jerusalem. Konferansen omfatter 200 foredragsholdere fra Israel og utlandet som vil drøfte spørsmålet om hvordan man skal forme en bedre morgendag for verden, Israel og det jødiske folket, skriver Globe. Som vanlig på større konferanser vil det bli avholdt både møter i plenum, paneldiskusjoner og gruppemøter. Det er fjerde gang presidenten arrangerer en slik konferanse, som i år vil finne sted i Jerusalem og vare i tre dager. Blant prominente foredragsholdere vil være: Nobelprisvinner i økonomi professor Daniel Kahneman, som vanligvis pendler mellom Princeton University og Hebrew University, den tidligere britiske statsministeren Tony Blair, USAs tidligere utenriksminister Henry Kissinger, den amerikanske diplomaten Dennis Ross, Cisco styreformann og konsernsjef John Chambers, og musikkprodusenten Russell Simmons. Israel Maimon, er ansvarlig leder for konferansens styringsgruppe. Han sier til Jewish Press at han  er stolt av måten arrangementet "tiltrekker seg verdens største tenkere og personligheter, som alle kommer sammen i Jerusalem hvert år for å diskutere hvordan vi kan gjøre det meste ut av morgendagens muligheter»,

I morgen, tirsdag, treffes 5000 deltakere til en av Israels største årlige konferanser, kalt Israeli Presidential Conference “Facing Tomorrow” fordi konferansen er i regi av landets president Shimon Peres, i samarbeid med det hebraiske universitetet i Jerusalem. Konferansen omfatter 200 foredragsholdere fra Israel og utlandet som vil drøfte spørsmålet om hvordan man skal forme en bedre morgendag for verden, Israel og det jødiske folket, skriver Globe. Som vanlig på større konferanser vil det bli avholdt både møter i plenum, paneldiskusjoner og gruppemøter.

Det er fjerde gang presidenten arrangerer en slik konferanse, som i år vil finne sted i Jerusalem og vare i tre dager. Blant prominente foredragsholdere vil være: Nobelprisvinner i økonomi professor Daniel Kahneman, som vanligvis pendler mellom Princeton University og Hebrew University, den tidligere britiske statsministeren Tony Blair, USAs tidligere utenriksminister Henry Kissinger, den amerikanske diplomaten Dennis Ross, Cisco styreformann og konsernsjef John Chambers, og musikkprodusenten Russell Simmons.

Israel Maimon, er ansvarlig leder for konferansens styringsgruppe. Han sier til Jewish Press at han  er stolt av måten arrangementet “tiltrekker seg verdens største tenkere og personligheter, som alle kommer sammen i Jerusalem hvert år for å diskutere hvordan vi kan gjøre det meste ut av morgendagens muligheter»,