I fremtiden kan du snakke til TV-en din og befale den å slå seg på eller av. Du vil også kunne skifte kanaler ved hjelp av stemmen, håndbevegelser eller sågar ansiktsgjenkjenning, takket være et innebygget kamera. Det er den israelske avisen Israel Hayom som forteller om nyheten, etter å ha vært til stede da Samsung Israel presenterte sin nye serie av Smart TV. Smartphones har allerede lyktes med å endre vår livsførsel, og nå er Smart TV klar til å gjøre det samme, skriver avisen, som nå vil kunne leses på TV-skjermene til de israelerne som skaffer seg det nye Smart TV-systemet fra Samsung.  Samsung viste frem en rekke nye applikasjoner (på hebraisk) som er rettet mot Smart TV og tar sikte på å utvide innholdets tilgjengelig for brukerne og gjøre det lett tilgjengelig. Disse applikasjonene installeres automatisk på de nyeste Smart TV uten kostnad, og vil gjøre det mulig for TV-seerne å gå online, laste ned musikk og oppdatere statuser på Facebook, skriver den israelske avisen. "Denne nye teknologien har flyttet fra riket av smarttelefoner til Smart TV," sier Samsungs leder i Israel, Chen Harel. "Denne teknologien forvandler TV til noe stadig mer interaktiv." httpv://www.youtube.com/watch?v=JV6JLcjVJiA httpv://www.youtube.com/watch?v=V8fahXt0qH4&feature=related  

I fremtiden kan du snakke til TV-en din og befale den å slå seg på eller av. Du vil også kunne skifte kanaler ved hjelp av stemmen, håndbevegelser eller sågar ansiktsgjenkjenning, takket være et innebygget kamera. Det er den israelske avisen Israel Hayom som forteller om nyheten, etter å ha vært til stede da Samsung Israel presenterte sin nye serie av Smart TV. Smartphones har allerede lyktes med å endre vår livsførsel, og nå er Smart TV klar til å gjøre det samme, skriver avisen, som nå vil kunne leses på TV-skjermene til de israelerne som skaffer seg det nye Smart TV-systemet fra Samsung. 

Samsung viste frem en rekke nye applikasjoner (på hebraisk) som er rettet mot Smart TV og tar sikte på å utvide innholdets tilgjengelig for brukerne og gjøre det lett tilgjengelig. Disse applikasjonene installeres automatisk på de nyeste Smart TV uten kostnad, og vil gjøre det mulig for TV-seerne å gå online, laste ned musikk og oppdatere statuser på Facebook, skriver den israelske avisen.

“Denne nye teknologien har flyttet fra riket av smarttelefoner til Smart TV,” sier Samsungs leder i Israel, Chen Harel. “Denne teknologien forvandler TV til noe stadig mer interaktiv.”