Fra onsdag til fredag denne uken gikk et spennende arrangement av stabelen i Jerusalem. Det ble kalt «Startup-Weekend Jerusalem», og gikk ut på å samle programvareutviklere, grafikk designere og forretningsfolk som fikk til oppgave å bruke de tre dagene, i alt 54 effektive timer, til å bygge en web -eller mobilapplikasjon som kan danne grunnlag for en troverdig virksomhet. «Startup-weekend-en i Jerusalem var byens første, og en del av et globalt initiativ som utfordrer unge gründere til å danne en oppstart innen 54 timer. Mer enn 100 byer verden rundt har vært vertskap for liknende arrangementer. I løpet av de siste tre årene har Tel Aviv (to ganger), Haifa og Petah Tikva tatt del i opplegget, skriver Jerusalem Post. Jerusalem ble valgt som vert for denne ukens begivenhet ut fra erkjennelsen av at potensielle israelske entreprenører ikke bare kommer fra Tel Aviv, men fra hvor som helst der det finnes gode universiteter og høgskoler, sier en av drivkreftene bak arrangementet, Moran Bar, til Jerusalem Post. "Entreprenørskap eksisterer rundt omkring i hele Israel,» sier hun. "Alt du trenger å gjøre er å ta potensielle gründere ut av sine stoler og gi dem den rette atmosfæren og det rette stedet for dem å til vise sin kreativitet. Arrangementet ble lagt opp som en konkurranse der ulike aktører presenterte sine prosjekter. Vinneren ble 1: Sue Them 2: Pick 4 me / Very Fare. Her blir vinnerne presentert: httpv://www.youtube.com/watch?v=Wx2Fb9dsxME&feature=relmfu httpv://www.youtube.com/watch?v=E3qCfzQT0MA&feature=relmfu Og et par andre presentasjoner: httpv://www.youtube.com/watch?v=Nw8Ab6aundY&feature=relmfu httpv://www.youtube.com/watch?v=kzr1WqM5wOY&feature=relmfu

Fra onsdag til fredag denne uken gikk et spennende arrangement av stabelen i Jerusalem. Det ble kalt «Startup-Weekend Jerusalem», og gikk ut på å samle programvareutviklere, grafikk designere og forretningsfolk som fikk til oppgave å bruke de tre dagene, i alt 54 effektive timer, til å bygge en web -eller mobilapplikasjon som kan danne grunnlag for en troverdig virksomhet. «Startup-weekend-en i Jerusalem var byens første, og en del av et globalt initiativ som utfordrer unge gründere til å danne en oppstart innen 54 timer.

Mer enn 100 byer verden rundt har vært vertskap for liknende arrangementer. I løpet av de siste tre årene har Tel Aviv (to ganger), Haifa og Petah Tikva tatt del i opplegget, skriver Jerusalem Post.

Jerusalem ble valgt som vert for denne ukens begivenhet ut fra erkjennelsen av at potensielle israelske entreprenører ikke bare kommer fra Tel Aviv, men fra hvor som helst der det finnes gode universiteter og høgskoler, sier en av drivkreftene bak arrangementet, Moran Bar, til Jerusalem Post. “Entreprenørskap eksisterer rundt omkring i hele Israel,» sier hun. “Alt du trenger å gjøre er å ta potensielle gründere ut av sine stoler og gi dem den rette atmosfæren og det rette stedet for dem å til vise sin kreativitet.

Arrangementet ble lagt opp som en konkurranse der ulike aktører presenterte sine prosjekter. Vinneren ble 1: Sue Them 2: Pick 4 me / Very Fare. Her blir vinnerne presentert:

Og et par andre presentasjoner: