Akkompagnert av hennes tre barn og et team av hjelpere, ankom Madonna til Israel fredag, i forkant av hennes planlagte konsert foran israelske fans neste uke. Produsentene av showet, som finner sted i Ramat Gan stadion torsdag, holder detaljene i pop dronningens besøk hemmelig. Kilder nær produksjonen bekrefter imidlertid til den israelske avisen Haaretz at en midlertidig luksuriøs bolig er satt opp i Ramat Gan Stadion, der showet skal foregå. Men, sier kildene, Madonna skal bo på Tel Avivs Dan Hotel, og ikke på den spesialbygde overnattingen. Madonna er i Israel sammen med sine barn - 15 år gamle Lourdes, ti år gamle Rocco, og fem år gamle David. Hennes datter Lourdes vil bli vist på scenen som en danser, sammen med sin mor, skriver Haaretz. Hennes barn vil tilbringe mye av uken i den midlertidige boligen i Ramat Gan stadion. Madonna skal ha bedt om at den ble bygget med et privat svømmebasseng og spillerom, og at det ble ansatt en privat kokk og fire sikkerhetsvakter. Madonna forlot USA onsdag kveld sammen med barna og 70 dansere og produksjonsmedarbeidere. Sangerens israelsk-amerikanske manager, Guy Oseary, kom til Israel to dager før Madonna, barna og resten av staben, for å gjøre forberedelser, skriver avisen Israel Hayom. Showet 31.mai vil markere starten på hennes nye verdensturné, og Madonna forventes å invitere andre kjendisgjester til hendelsen. På listen over gjester er Hollywood-stjerner som Natalie Portman, som ble født i Jerusalem, og skuespiller-komiker Sacha Baron Cohen, som har en bestemor som bor i Israel. Den amerikanske komikeren og TV-personlighet Conan O'Brien vil også være der for å rapportere utelukkende fra innsiden av stadion. Mellom øvingene vil sangeren bruke sin tid i Det hellige Land til å reise, se ulike hellige steder og besøke et Kabbalah senter. "Hver gang jeg kommer hit, jeg får så voldsomt med energi," sa hun i forbindelse med henne 2009 konsert. "Jeg tror virkelig at Israel er energisentrumet i verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette stedet, så vi kan leve i fred over hele verden. " httpv://www.youtube.com/watch?v=hSUB87rtNUg&feature=related Og her er Madonna full av energi i Tel Aviv i 2009: httpv://www.youtube.com/watch?v=LfM0fIzh-KU httpv://www.youtube.com/watch?v=iDAU9Kliemc&feature=related httpv://www.youtube.com/watch?v=bl41R8r276U&feature=related

Akkompagnert av hennes tre barn og et team av hjelpere, ankom Madonna til Israel fredag, i forkant av hennes planlagte konsert foran israelske fans neste uke. Produsentene av showet, som finner sted i Ramat Gan stadion torsdag, holder detaljene i pop dronningens besøk hemmelig. Kilder nær produksjonen bekrefter imidlertid til den israelske avisen Haaretz at en midlertidig luksuriøs bolig er satt opp i Ramat Gan Stadion, der showet skal foregå.

Men, sier kildene, Madonna skal bo på Tel Avivs Dan Hotel, og ikke på den spesialbygde overnattingen. Madonna er i Israel sammen med sine barn – 15 år gamle Lourdes, ti år gamle Rocco, og fem år gamle David. Hennes datter Lourdes vil bli vist på scenen som en danser, sammen med sin mor, skriver Haaretz. Hennes barn vil tilbringe mye av uken i den midlertidige boligen i Ramat Gan stadion. Madonna skal ha bedt om at den ble bygget med et privat svømmebasseng og spillerom, og at det ble ansatt en privat kokk og fire sikkerhetsvakter.

Madonna forlot USA onsdag kveld sammen med barna og 70 dansere og produksjonsmedarbeidere. Sangerens israelsk-amerikanske manager, Guy Oseary, kom til Israel to dager før Madonna, barna og resten av staben, for å gjøre forberedelser, skriver avisen Israel Hayom.

Showet 31.mai vil markere starten på hennes nye verdensturné, og Madonna forventes å invitere andre kjendisgjester til hendelsen. På listen over gjester er Hollywood-stjerner som Natalie Portman, som ble født i Jerusalem, og skuespiller-komiker Sacha Baron Cohen, som har en bestemor som bor i Israel. Den amerikanske komikeren og TV-personlighet Conan O’Brien vil også være der for å rapportere utelukkende fra innsiden av stadion.

Mellom øvingene vil sangeren bruke sin tid i Det hellige Land til å reise, se ulike hellige steder og besøke et Kabbalah senter. “Hver gang jeg kommer hit, jeg får så voldsomt med energi,” sa hun i forbindelse med henne 2009 konsert. “Jeg tror virkelig at Israel er energisentrumet i verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette stedet, så vi kan leve i fred over hele verden. ”

Og her er Madonna full av energi i Tel Aviv i 2009: