Israel er ikke blant verdens beste idrettsnasjoner, men det hender at landet drar i land gullmedaljer. Nylig vant den israelske handicappede roeren Moran Samuel under et arrangement for funksjonshemmede roere i Italia. Seieren kom tilsynelatende overraskende for de italienske arrangørene, som ikke hadde tilgjengelig den israelske nasjonalsangen, Hatikvah. De forsøkte seg i stedet på en annen, ikke akkurat pen, melodi. Da grep den handicappede idrettsstjernen mikrofonen, og viste at hun kunne mer enn å ro: httpv://www.youtube.com/watch?v=cVWkrpEsuwY&feature=player_embedded    

Israel er ikke blant verdens beste idrettsnasjoner, men det hender at landet drar i land gullmedaljer. Nylig vant den israelske handicappede roeren Moran Samuel under et arrangement for funksjonshemmede roere i Italia. Seieren kom tilsynelatende overraskende for de italienske arrangørene, som ikke hadde tilgjengelig den israelske nasjonalsangen, Hatikvah. De forsøkte seg i stedet på en annen, ikke akkurat pen, melodi. Da grep den handicappede idrettsstjernen mikrofonen, og viste at hun kunne mer enn å ro: