Israel rangerer som nummer tre blant 25 OECD-land i forbruk av grønnsaker og konsumere 197.6 kg grønnsaker per person årlig. Bare grekere og tyrkere spiser mer grønnsaker pr. person enn israelerne viser en fersk undersøkelse foretatt av OECD.  Men israelerne topper ikke bare statistikken over sunn mat. De spiser også mye søtsaker, skriver Israel Hayom. Ifølge undersøkelsen, bruker israelere gjennomsnittlig 38.8 kg sjokolade og godteri per år, og havner nok engang på tredjeplass blant de 25 landene som er med i undersøkelsen.  Når det gjelder kjøttforbruk rangerer Israel på niende plass, med et forbruk på 68,3 kg gjennomsnittlig pr. år. De mest kjøttelskende nasjonene er Canada, USA, Østerrike, Danmark, Hellas, Irland og Luxembourg. Mens portugiserne spiser mest fisk, er forbruket heller moderat i Israel, som havner på 13.plass. Og israelerne spiser nesten ikke egg. Et forbruk på kun 6,7 kg pr. år for hver person gjør Israel til ett av de fem landene der befolkningen spiser minst egg.

Israel rangerer som nummer tre blant 25 OECD-land i forbruk av grønnsaker og konsumere 197.6 kg grønnsaker per person årlig. Bare grekere og tyrkere spiser mer grønnsaker pr. person enn israelerne viser en fersk undersøkelse foretatt av OECD.  Men israelerne topper ikke bare statistikken over sunn mat. De spiser også mye søtsaker, skriver Israel Hayom. Ifølge undersøkelsen, bruker israelere gjennomsnittlig 38.8 kg sjokolade og godteri per år, og havner nok engang på tredjeplass blant de 25 landene som er med i undersøkelsen. 

Når det gjelder kjøttforbruk rangerer Israel på niende plass, med et forbruk på 68,3 kg gjennomsnittlig pr. år. De mest kjøttelskende nasjonene er Canada, USA, Østerrike, Danmark, Hellas, Irland og Luxembourg. Mens portugiserne spiser mest fisk, er forbruket heller moderat i Israel, som havner på 13.plass. Og israelerne spiser nesten ikke egg. Et forbruk på kun 6,7 kg pr. år for hver person gjør Israel til ett av de fem landene der befolkningen spiser minst egg.