Da Israel ble grunnlagt for 64 år siden var det et ufruktbart land uten naturressurser, lite vann, og mer enn halvparten av landmassen var ørken. Den eneste store ressursen landet hadde var sine kreative mennesker. Mer enn seks tiår senere har israelerne snudde landet til i en oase av teknologi og innovasjon. Med flest nyetableringer per innbygger av samtlige land i hele verden, og det tredje høyeste antall patenter per hode, har Israel blitt en av de ledende aktørene i verden av high-tech-innovasjon, og tiltrekker seg internasjonale giganter. Fra helse til teknologi gjennombrudd, landbruk, miljø og kunst, er landets innovasjoner med på å transformere og berikende liv overalt. Israel i dag spiller en betydelig rolle i noen av de viktigste utfordringene for vår planet, skriver Israel21c. Ikke dårlig for et land på størrelse med New Jersey. For å feire Israels fødselsdag forrige uke laget Israel21c denne listen over landets64  beste  innovasjoner: httpv://www.youtube.com/watch?v=W-C3UYq-UxA&feature=youtu.be Israel har bidratt med mye: httpv://www.youtube.com/watch?v=2QpEheu7jKM

Da Israel ble grunnlagt for 64 år siden var det et ufruktbart land uten naturressurser, lite vann, og mer enn halvparten av landmassen var ørken. Den eneste store ressursen landet hadde var sine kreative mennesker. Mer enn seks tiår senere har israelerne snudde landet til i en oase av teknologi og innovasjon. Med flest nyetableringer per innbygger av samtlige land i hele verden, og det tredje høyeste antall patenter per hode, har Israel blitt en av de ledende aktørene i verden av high-tech-innovasjon, og tiltrekker seg internasjonale giganter.

Fra helse til teknologi gjennombrudd, landbruk, miljø og kunst, er landets innovasjoner med på å transformere og berikende liv overalt. Israel i dag spiller en betydelig rolle i noen av de viktigste utfordringene for vår planet, skriver Israel21c. Ikke dårlig for et land på størrelse med New Jersey.

For å feire Israels fødselsdag forrige uke laget Israel21c denne listen over landets64  beste  innovasjoner:

Israel har bidratt med mye: