Konsumprisindeksen for mars, som ble offentliggjort søndag kveld av det israelske statistiske sentralbyrået viste en prisvekst i mars måned på 0,3 % - 0,4 %. Ayalon Investment Haus sin sjefstrateg Yaniv Pagot anslår at indeksen steg 0,2 % i mars, hovedsakelig på grunn av økningen i matvareprisene, skriver Globes.  Men økningen i matvareprisene gjelder ikke for maten som israelerne og turister i Israel kan kjøpe hos McDonalds."Yediot Ahronot" rapporterer at McDonalds Israel nå vil kutte prisene for fem ulike måltider. Prisen på en Big Mac, McNuggets, McFish Royal, mais Cobs, og EasyMac kuttes med 16 % til 29.90 shekel fra 34.90 shekel. Det spekuleres i om priskuttet er et resultat av de sosiale protestene i fjor, men McDonalds Israel sier at formålet med å kutte prisene i Israel er å få prisene i Israel på linje med prisnivået for tilsvarende produkter i vestlige land, eller enda litt lavere. I London koster en Big Mac 29.11 shekel, i Paris 29.90 shekel, og i Berlin 31.20 shekel.  "Yediot Ahronot" skriver at prisene for barns måltider ikke blir kuttet.

Konsumprisindeksen for mars, som ble offentliggjort søndag kveld av det israelske statistiske sentralbyrået viste en prisvekst i mars måned på 0,3 % – 0,4 %. Ayalon Investment Haus sin sjefstrateg Yaniv Pagot anslår at indeksen steg 0,2 % i mars, hovedsakelig på grunn av økningen i matvareprisene, skriver Globes.  Men økningen i matvareprisene gjelder ikke for maten som israelerne og turister i Israel kan kjøpe hos McDonalds.”Yediot Ahronot” rapporterer at McDonalds Israel nå vil kutte prisene for fem ulike måltider.

Prisen på en Big Mac, McNuggets, McFish Royal, mais Cobs, og EasyMac kuttes med 16 % til 29.90 shekel fra 34.90 shekel.

Det spekuleres i om priskuttet er et resultat av de sosiale protestene i fjor, men McDonalds Israel sier at formålet med å kutte prisene i Israel er å få prisene i Israel på linje med prisnivået for tilsvarende produkter i vestlige land, eller enda litt lavere. I London koster en Big Mac 29.11 shekel, i Paris 29.90 shekel, og i Berlin 31.20 shekel.  “Yediot Ahronot” skriver at prisene for barns måltider ikke blir kuttet.