Voice er blitt en populær TV-konkurranse i Norge denne vinteren. Konseptet er internasjonalt. Også Israel har avholdt sin konkurranse for å finne frem til det beste sangtalentet med den beste sangstemmen. Vinneren ble Kathleen Reiter.  Hun som ble født og oppvokst i Montreal i Canada. I sommer bestemte 23-åringenseg for  å immigrere til Tel Aviv, Israel, og endte opp som vinner av den første sesongen av den israelske utgaven av "The Voice". Her kan se og høre det israelske sangtalentet: httpv://www.youtube.com/watch?v=OBYi3ggzCYA httpv://www.youtube.com/watch?v=R1lDXeFdmLU&list=PLD8AD3324C8B39DF8&index=5&feature=plpp_video

Voice er blitt en populær TV-konkurranse i Norge denne vinteren. Konseptet er internasjonalt. Også Israel har avholdt sin konkurranse for å finne frem til det beste sangtalentet med den beste sangstemmen. Vinneren ble Kathleen Reiter.  Hun som ble født og oppvokst i Montreal i Canada. I sommer bestemte 23-åringenseg for  å immigrere til Tel Aviv, Israel, og endte opp som vinner av den første sesongen av den israelske utgaven av “The Voice”.

Her kan se og høre det israelske sangtalentet: