4. juni starter SAS direkteflygninger fra København til Tel Aviv. København-Tel Aviv er en av 28 nye ruter som SAS åpner i 2012, fullt i tråd med SAS sin strategi om å styrke tilbudene til både forretnings- og fritidsreisende.  "Vi opplever en stigende etterspørsel på ruter til og fra Midtøsten. Derfor er vi glade for at vi nå kan tilby våre kunder mulighet til fly direkte til Tel Aviv året rundt til konkurransedyktige priser," sier  SAS sin talsmann Møller Jensen. "Tel Aviv ligger ved Middelhavet, og er Israels finansielle og kommersielle sentrum med god økonomisk vekst. Samtidig er byen full av kulturelle tilbud, flotte strender og enestående arkitektur", legger han til. Det er ingen tvil om at en direkterute til og fra Tel Aviv også vil trekker turister og forretningsfolk fra regionen til Skandinavia. Vi ser frem til å starte ruten, og gleder oss til å kunne ønsker våre kunder velkommen om bord, sier Per Møller Jensen

4. juni starter SAS direkteflygninger fra København til Tel Aviv. København-Tel Aviv er en av 28 nye ruter som SAS åpner i 2012, fullt i tråd med SAS sin strategi om å styrke tilbudene til både forretnings- og fritidsreisende.  “Vi opplever en stigende etterspørsel på ruter til og fra Midtøsten. Derfor er vi glade for at vi nå kan tilby våre kunder mulighet til fly direkte til Tel Aviv året rundt til konkurransedyktige priser,” sier  SAS sin talsmann Møller Jensen.

“Tel Aviv ligger ved Middelhavet, og er Israels finansielle og kommersielle sentrum med god økonomisk vekst. Samtidig er byen full av kulturelle tilbud, flotte strender og enestående arkitektur”, legger han til.

Det er ingen tvil om at en direkterute til og fra Tel Aviv også vil trekker turister og forretningsfolk fra regionen til Skandinavia. Vi ser frem til å starte ruten, og gleder oss til å kunne ønsker våre kunder velkommen om bord, sier Per Møller Jensen