Tel Aviv har skåret høyt på lister over verdens beste badebyer, verdens beste festbyer, og er kåret til verdens beste by for homofile. Nå er den eksotiske middelhavsbyen også kåret til en av verdens mest sexy byer, basert på en vurdering av utseende til både kvinnelige og mannlige innbyggere. Det er magasinet US' Traveler's Digest som har latt seg begeistre av byens mennesker, og har plassert Tel Aviv som nummer ti på listen over byer med verdens best utseende menn, og på sjuende plass på oversikten over byer med verdens hotteste kvinner. US' Traveler's Digest beskriver Tel Aviv som en by plassert i misunnelsesverdige nærhet til Middelhavet, med kunstnerisk Bauhaus arkitektur og et moderne kulturliv. Det har gjort byen til en hot spot for trendsettere verden over, mener magasinet. De israelske kvinnene beskrives som eksotiske og tiltalende med grønne øyner. "Tel Aviv er det sentrale punktet i Israels ungdomskultur og natteliv, så det er naturlig at de vakreste jentene i landet kan bli funnet å slappe av på byens Middelhavsstrender og på utestedene i nærheten,» skriver magasinet. De byene der menn er funnet mer sexy enn innbyggerne i den israelske storbyen er i rekkefølge: Stockholm, New York, Amsterdam, Lisboa, Buenos Aires, Sydney, Madrid, Berlin og Milano. Verdens vakreste jenter finner du ifølge US' Traveler's Digest i den ukrainske hovedstaden Kiev, med Stockholm på andreplass og New York på tredje.

Tel Aviv har skåret høyt på lister over verdens beste badebyer, verdens beste festbyer, og er kåret til verdens beste by for homofile. Nå er den eksotiske middelhavsbyen også kåret til en av verdens mest sexy byer, basert på en vurdering av utseende til både kvinnelige og mannlige innbyggere. Det er magasinet US’ Traveler’s Digest som har latt seg begeistre av byens mennesker, og har plassert Tel Aviv som nummer ti på listen over byer med verdens best utseende menn, og på sjuende plass på oversikten over byer med verdens hotteste kvinner.

US’ Traveler’s Digest beskriver Tel Aviv som en by plassert i misunnelsesverdige nærhet til Middelhavet, med kunstnerisk Bauhaus arkitektur og et moderne kulturliv. Det har gjort byen til en hot spot for trendsettere verden over, mener magasinet. De israelske kvinnene beskrives som eksotiske og tiltalende med grønne øyner.

“Tel Aviv er det sentrale punktet i Israels ungdomskultur og natteliv, så det er naturlig at de vakreste jentene i landet kan bli funnet å slappe av på byens Middelhavsstrender og på utestedene i nærheten,» skriver magasinet.

De byene der menn er funnet mer sexy enn innbyggerne i den israelske storbyen er i rekkefølge: Stockholm, New York, Amsterdam, Lisboa, Buenos Aires, Sydney, Madrid, Berlin og Milano. Verdens vakreste jenter finner du ifølge US’ Traveler’s Digest i den ukrainske hovedstaden Kiev, med Stockholm på andreplass og New York på tredje.