I begynnelsen av mars ble over 200 mennesker drept og hundrevis såret av en eksplosjon i Republikken Kongos hovedstad Brazzaville. Med ønske om å bidra til medisinsk behandling av sårede og innlagte på sykehus, har Israel sendt akuttmedisinsk utstyr for å bistå i behandling av brannskader. Den humanitære bistanden forsendelse er levert til Brazzaville Røde Kors, melder det israelske utenriksdepartementet. Hjelpen er sendt gjennom et samarbeid mellom MASHAV (Israels Agency for International Development Cooperation), og Israels ambassade i Sør-Afrika, og i samarbeid med Magen David Adom, Sør-Afrika,

I begynnelsen av mars ble over 200 mennesker drept og hundrevis såret av en eksplosjon i Republikken Kongos hovedstad Brazzaville. Med ønske om å bidra til medisinsk behandling av sårede og innlagte på sykehus, har Israel sendt akuttmedisinsk utstyr for å bistå i behandling av brannskader. Den humanitære bistanden forsendelse er levert til Brazzaville Røde Kors, melder det israelske utenriksdepartementet. Hjelpen er sendt gjennom et samarbeid mellom MASHAV (Israels Agency for International Development Cooperation), og Israels ambassade i Sør-Afrika, og i samarbeid med Magen David Adom, Sør-Afrika,