Popens dronning, Madonna, setter til sommeren ut på en ny verdensturne, og starter i Tel Aviv 29.mai før turen går videre til Abu Dhabi og Istanbul, og deretter til Europa, melder det israelske nyhetsbyrået Israel Hayom. I løpet av året besøker popdronningen både Europa, Sør Amerika, Australia og ender i Nord-Amerika. Turneen skjer i etterkant av at hennes nye album med tittelen MDNA kommer på markedet senere denne måneden. Det er tre år siden Madonnas forrige turne. Opplysningene om turneen stammer fra Madonnas promotering selskapet Live Nation. 2012 World Tour vil være den første for den Grammy Award-vinnende 53-åringen siden hennes «Sticky & Sweet Tour" i 2008 og 2009 og vil stoppe i mer enn 20 byer i Europa og Midt Østen, deriblant London, Edinburgh, Paris, Milano, Abu Dhabi og Berlin. Hennes forrige turne spilte i følge Billboard Magazine inn 408 millioner dollar. Den europeiske delen av turneringen avsluttes 21. august i Nice, Frankrike, og den nordamerikanske etappen ender i Miami, med dato ennå ikke bekreftet, sier selskapet i en pressemelding. Madonna besøkte Israel også i forbindelse med hennes forrige turne. Den gangen var Tel Aviv siste konsertsted, mens den israelske storbyen denne gangen markerer starten på turneen. I september 2009 opptrådte hun foran 50 000 israelske fans. "Jeg skulle ikke ha oppholdt meg så lenge borte,» sa hun til folkemengden samlet på Hayarkon Park, og hun brøt med skriptet for å uttrykke sin kjærlighet til landet, skriver Israel Hayom. "Jeg tror virkelig at Israel er energien i sentrum av verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette sted, så kan vi leve i fred over hele verden, " sa Madonna i Tele Aviv i 2009. Nå ber hun statsminister Benjamin Netanyahu om ikke å angripe Iran før etter showet i mai. Madonna har også gjestet Israel flere ganger som privat person de siste årene. I 2010 lanserte hun sin helsesenterkjede ”Hard Candy Fitness” i Mexico City, og opplyste at hun trolig vil åpne en avdeling også i Tel Aviv. Der vil helsesenteret trolig åpnes en gang i løpet av dette året. Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009. “Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva den ideelle gym skal være”, sa Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserer klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary, til Ynet News da planene ble offentliggjort. “Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,” uttalte Mastrov til Ynet News. httpv://www.youtube.com/watch?v=Iv6duOuvmoU httpv://www.youtube.com/watch?v=Oh8bh46Q-TY Også andre stjerner ventes til Israel denne sommeren: httpv://www.youtube.com/watch?v=7f2gX7NoIdw

Popens dronning, Madonna, setter til sommeren ut på en ny verdensturne, og starter i Tel Aviv 29.mai før turen går videre til Abu Dhabi og Istanbul, og deretter til Europa, melder det israelske nyhetsbyrået Israel Hayom. I løpet av året besøker popdronningen både Europa, Sør Amerika, Australia og ender i Nord-Amerika. Turneen skjer i etterkant av at hennes nye album med tittelen MDNA kommer på markedet senere denne måneden. Det er tre år siden Madonnas forrige turne. Opplysningene om turneen stammer fra Madonnas promotering selskapet Live Nation.

2012 World Tour vil være den første for den Grammy Award-vinnende 53-åringen siden hennes «Sticky & Sweet Tour” i 2008 og 2009 og vil stoppe i mer enn 20 byer i Europa og Midt Østen, deriblant London, Edinburgh, Paris, Milano, Abu Dhabi og Berlin. Hennes forrige turne spilte i følge Billboard Magazine inn 408 millioner dollar.

Den europeiske delen av turneringen avsluttes 21. august i Nice, Frankrike, og den nordamerikanske etappen ender i Miami, med dato ennå ikke bekreftet, sier selskapet i en pressemelding.

Madonna besøkte Israel også i forbindelse med hennes forrige turne. Den gangen var Tel Aviv siste konsertsted, mens den israelske storbyen denne gangen markerer starten på turneen. I september 2009 opptrådte hun foran 50 000 israelske fans. “Jeg skulle ikke ha oppholdt meg så lenge borte,» sa hun til folkemengden samlet på Hayarkon Park, og hun brøt med skriptet for å uttrykke sin kjærlighet til landet, skriver Israel Hayom. “Jeg tror virkelig at Israel er energien i sentrum av verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette sted, så kan vi leve i fred over hele verden, ” sa Madonna i Tele Aviv i 2009. Nå ber hun statsminister Benjamin Netanyahu om ikke å angripe Iran før etter showet i mai.

Madonna har også gjestet Israel flere ganger som privat person de siste årene. I 2010 lanserte hun sin helsesenterkjede ”Hard Candy Fitness” i Mexico City, og opplyste at hun trolig vil åpne en avdeling også i Tel Aviv. Der vil helsesenteret trolig åpnes en gang i løpet av dette året.

Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009. “Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva den ideelle gym skal være”, sa Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserer klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary, til Ynet News da planene ble offentliggjort.

“Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,” uttalte Mastrov til Ynet News.

Også andre stjerner ventes til Israel denne sommeren: