Hjernen skal studeres nærmere ved eget fakultet på Tel Aviv universitet. Forrige helg åpnet Sagol Nevrovitenskapsskole med en internasjonal konferanse, skriver miff.no. Nevrovitenskapsskolen er den første av sitt slag i Israel, melder Yedioth Aharonoth. Hele tre nobelprisvinnere var tilstede ved åpningen. Skolen er oppkalt etter Sami Sagol , eier av Keter-gruppen, som gav pengene til å bygge fakultetet. Sagol, som er blant de aller rikeste israelerne, er kjent for å støtte forskning på nevrovitenskap. Han har tidligere gitt midler til byggingen av forskingssenteret for nevrovitenskap ved Chaim Sheba medisinske senter ved Tel Hashomer-sykehuset. Også andre laboratorier og forskningsstipender i Israel har fått nyte godt av Sagols interesse for hjernen. Åpningskonferansen handlet om nevroplastisitet. Den hadde som formål å få fram i dagen de siste fremskrittene på feltet, og skape en møteplass hvor studenter og fakultetsmedlemmer kunne møte ned ledende vitenskapsmenn fra hele verden. Les mer om studiene og konferansen på Sagol Nevrovitenskapsskoles nettsider.  

Hjernen skal studeres nærmere ved eget fakultet på Tel Aviv universitet. Forrige helg åpnet Sagol Nevrovitenskapsskole med en internasjonal konferanse, skriver miff.no. Nevrovitenskapsskolen er den første av sitt slag i Israel, melder Yedioth Aharonoth. Hele tre nobelprisvinnere var tilstede ved åpningen. Skolen er oppkalt etter Sami Sagol , eier av Keter-gruppen, som gav pengene til å bygge fakultetet. Sagol, som er blant de aller rikeste israelerne, er kjent for å støtte forskning på nevrovitenskap.

Han har tidligere gitt midler til byggingen av forskingssenteret for nevrovitenskap ved Chaim Sheba medisinske senter ved Tel Hashomer-sykehuset. Også andre laboratorier og forskningsstipender i Israel har fått nyte godt av Sagols interesse for hjernen.

Åpningskonferansen handlet om nevroplastisitet. Den hadde som formål å få fram i dagen de siste fremskrittene på feltet, og skape en møteplass hvor studenter og fakultetsmedlemmer kunne møte ned ledende vitenskapsmenn fra hele verden.

Les mer om studiene og konferansen på Sagol Nevrovitenskapsskoles nettsider.