Et luksuriøst 47-roms butikkhotell er i ferd med å bli bygget ved foten av Karmel-skogen, skriver Ynet News. Hotellet, som vil være lik i stil til Isrotel sin Carmel Forest Spa Resort, vil være det første bygget i området på flere tiår. Den totale investeringen i prosjektene er anslått til ca. 720 millioner shekel, og turistdepartementets deltakelse vil beløpe seg til 50 millioner. Hotellet som skal bygges ved Karmel-skogen vil bli ett av flere hoteller planlagt i det nordlige Israel, inkludert et 35-roms hotell på stranden ved Haifas Bat Galim nabolag, et 11-roms motellet i Moshav Shtula og et 60-roms hotell i Rosh Pina. "I lys av den økende etterspørselen for turisme i Israel som er ventet i de kommende årene er det behov for å øke tilbudet av hoteller og gjestehus for å styrke Israels tjenester inne turistbransjen», sier Israels turistminister Stas Misezhnikov, som begrunnelse for departementets økonomiske støtte til prosjektene.

Et luksuriøst 47-roms butikkhotell er i ferd med å bli bygget ved foten av Karmel-skogen, skriver Ynet News. Hotellet, som vil være lik i stil til Isrotel sin Carmel Forest Spa Resort, vil være det første bygget i området på flere tiår. Den totale investeringen i prosjektene er anslått til ca. 720 millioner shekel, og turistdepartementets deltakelse vil beløpe seg til 50 millioner. Hotellet som skal bygges ved Karmel-skogen vil bli ett av flere hoteller planlagt i det nordlige Israel, inkludert et 35-roms hotell på stranden ved Haifas Bat Galim nabolag, et 11-roms motellet i Moshav Shtula og et 60-roms hotell i Rosh Pina.

“I lys av den økende etterspørselen for turisme i Israel som er ventet i de kommende årene er det behov for å øke tilbudet av hoteller og gjestehus for å styrke Israels tjenester inne turistbransjen», sier Israels turistminister Stas Misezhnikov, som begrunnelse for departementets økonomiske støtte til prosjektene.