Bandet Izabo vil representere Israel i den 57. ordinære Eurovision Song Contest, som finner sted i Baku, Aserbajdsjan, kunngjorde de israelske kringkastingsmyndighetene forrige uke. I Israel er det kringkastingsmyndighetene som plukker ut deltakeren. Bandet, som ble stiftet i 1989, skal først konkurrere i seminfinalen 22.mai. Finalen finner sted 26.mai. I semifinaler vil bandet utføre en sang med tittelen "Time," skriver Ynet News. Rockebandet Izabo indie inkluderer vokalist og gitarist Ran Sem-Tov, Shiri Hadar som spiller keyboards, Jonathan Levy på bass og Nir Mantzur på trommer. "Det er en stor ære for Izabo å representere Israel i Eurovision", sier Sem-Tov. "Vi var veldig overrasket og glad for vedtaket. Dette året har-vært veldig spennende for bandet med vårt nye album,» legger han til. httpv://www.youtube.com/watch?v=T9zrow3KH2s&feature=player_embedded#!

Bandet Izabo vil representere Israel i den 57. ordinære Eurovision Song Contest, som finner sted i Baku, Aserbajdsjan, kunngjorde de israelske kringkastingsmyndighetene forrige uke. I Israel er det kringkastingsmyndighetene som plukker ut deltakeren. Bandet, som ble stiftet i 1989, skal først konkurrere i seminfinalen 22.mai. Finalen finner sted 26.mai. I semifinaler vil bandet utføre en sang med tittelen “Time,” skriver Ynet News.

Rockebandet Izabo indie inkluderer vokalist og gitarist Ran Sem-Tov, Shiri Hadar som spiller keyboards, Jonathan Levy på bass og Nir Mantzur på trommer.

“Det er en stor ære for Izabo å representere Israel i Eurovision”, sier Sem-Tov. “Vi var veldig overrasket og glad for vedtaket. Dette året har-vært veldig spennende for bandet med vårt nye album,» legger han til.