Israelske videregående skoler underviser nå studenter i "smart klasser» der de bruker ny teknologi. Hensikten er å forbedre landets pedagogiske metoder. Tre hundre klasserom og over 50.000 studenter i Nord-Israel har begynt å bruke den nye metoden. Israels mål er å redusere utdanningsgapet mellom sentrale Israel og periferien. Ved gjennomføring av dettee 20 millioner dollar-prosjektet, vil omtrent 100 000 elever lære i "smart klasser» finansiert av internasjonale jødiske givere i samarbeid med den israelske regjeringen og World ORT. "Vi prøver å endre den pedagogiske kulturen inne i skoler og å oppmuntre lærerne og studentene til å bruke den beste teknologien for å bli en bedre lærer, og å bli bedre studenter. Innholdet i det pedagogiske materialet er det samme," sier Avi Ganon, generaldirektør i World ORT Israel. httpv://www.youtube.com/watch?v=j_aFbZ6vQkY    

Israelske videregående skoler underviser nå studenter i “smart klasser» der de bruker ny teknologi. Hensikten er å forbedre landets pedagogiske metoder. Tre hundre klasserom og over 50.000 studenter i Nord-Israel har begynt å bruke den nye metoden. Israels mål er å redusere utdanningsgapet mellom sentrale Israel og periferien. Ved gjennomføring av dettee 20 millioner dollar-prosjektet, vil omtrent 100 000 elever lære i “smart klasser» finansiert av internasjonale jødiske givere i samarbeid med den israelske regjeringen og World ORT.

“Vi prøver å endre den pedagogiske kulturen inne i skoler og å oppmuntre lærerne og studentene til å bruke den beste teknologien for å bli en bedre lærer, og å bli bedre studenter. Innholdet i det pedagogiske materialet er det samme,” sier Avi Ganon, generaldirektør i World ORT Israel.