I 2015 vil verdensutstillingen bli avholdt i Milano. Arrangørene er allerede i full gang med planleggingen og har oppfordret israelske selskaper til budrunder for å bygge og utforme konstruksjonene. Av 150 deltakerland mener arrangøren at Israel er ett av 15 land som er i stand til å lede byggingen av utstillingen. Arrangøren lover at land som presenterer "tidlig involvering" vil få større eksponering samt en større og mer attraktive paviljong. Utstillingen som vil bli avholdt under temaet "Feeding the Planet, Energy for Life," vil innen tre år sette opp en digital by med avansert teknologi, som vil gi 20 millioner besøkende - og en milliard Web-surfere, skriver Ynet News. "En delegasjon på vegne av oss vil besøke Israel snart for å bli kjent med gründerselskapene som vi ønsker skal deltar i budrunden," sier administrerende direktør for Verdensutstillingen, tidligere generaldirektør i Telecom Italia, Giuseppe Sala, til Yedioth Ahronoth. "Hver besøkende vil få et smartkort med detaljer om sitt yrke og interesser. Når de går rundt i byen vil de bli identifisert av sensorer og veggene vil presentere dem med oppdatert informasjon,» forklarer Valerio Zingarelli, som er ansvarlig for det teknologiske opplegget. "Vi må være i forkant av vår tid og forstå teknologiene som selv om tre år fortsatt vil bli vurdert som revolusjonerende," legger han til. Ifølge Tami Ziv, som er økonomisk attaché ved den israelske ambassaden i Roma, skal israelsk teknologi presenteres under utstillingen, spesielt gjelder det landbruksteknologi, fornuftig bruk av vann og fornybar energi.  

I 2015 vil verdensutstillingen bli avholdt i Milano. Arrangørene er allerede i full gang med planleggingen og har oppfordret israelske selskaper til budrunder for å bygge og utforme konstruksjonene. Av 150 deltakerland mener arrangøren at Israel er ett av 15 land som er i stand til å lede byggingen av utstillingen. Arrangøren lover at land som presenterer “tidlig involvering” vil få større eksponering samt en større og mer attraktive paviljong. Utstillingen som vil bli avholdt under temaet “Feeding the Planet, Energy for Life,” vil innen tre år sette opp en digital by med avansert teknologi, som vil gi 20 millioner besøkende – og en milliard Web-surfere, skriver Ynet News.

“En delegasjon på vegne av oss vil besøke Israel snart for å bli kjent med gründerselskapene som vi ønsker skal deltar i budrunden,” sier administrerende direktør for Verdensutstillingen, tidligere generaldirektør i Telecom Italia, Giuseppe Sala, til Yedioth Ahronoth.

“Hver besøkende vil få et smartkort med detaljer om sitt yrke og interesser. Når de går rundt i byen vil de bli identifisert av sensorer og veggene vil presentere dem med oppdatert informasjon,» forklarer Valerio Zingarelli, som er ansvarlig for det teknologiske opplegget. “Vi må være i forkant av vår tid og forstå teknologiene som selv om tre år fortsatt vil bli vurdert som revolusjonerende,” legger han til.

Ifølge Tami Ziv, som er økonomisk attaché ved den israelske ambassaden i Roma, skal israelsk teknologi presenteres under utstillingen, spesielt gjelder det landbruksteknologi, fornuftig bruk av vann og fornybar energi.