Israel er verdensledende når det kommer til akademikere, ifølge en rapport nylig utarbeidet av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD), skriver Israel National News. Kanal 2 News rapporterte forrige uke at OECD-rapporten viser at Israel er rangert som nummer to blant OECD-landene når det gjelder antall akademikere. Bare Australia kan vise til et bedre resultat. 45 prosent av den israelske befolkningen har høyere utdanning, fremgår det av rapporten. Israels andreplass plasser Israel foran mange vestlige land, deriblant Japan, Storbritannia, Finland, New Zealand og til og med USA, skriver avisen, som mener at resultater er spesielt imponerende i lys av de senere årenes budsjettkutt i høyere utdanning.

Israel er verdensledende når det kommer til akademikere, ifølge en rapport nylig utarbeidet av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD), skriver Israel National News. Kanal 2 News rapporterte forrige uke at OECD-rapporten viser at Israel er rangert som nummer to blant OECD-landene når det gjelder antall akademikere. Bare Australia kan vise til et bedre resultat. 45 prosent av den israelske befolkningen har høyere utdanning, fremgår det av rapporten.

Israels andreplass plasser Israel foran mange vestlige land, deriblant Japan, Storbritannia, Finland, New Zealand og til og med USA, skriver avisen, som mener at resultater er spesielt imponerende i lys av de senere årenes budsjettkutt i høyere utdanning.