Det er ikke mange mil mellom Gaza by og Tel Aviv, men det er mange mil i liberale og tolerante holdninger. Mens fundamentalistene i Hamas vil ha dødsstraff for homofil praksis er Tel Aviv kåret til verdens beste by for homofile av nettstedet gaycities.com. En avstemning blant leserne ga en suveren seier til Tel Aviv.  Hele 43 % av leserne hadde Tel Aviv som favorittby. Den israelsk byen har tidliger skåret høyt på oversikter over verdens beste festbyer og verdens beste strandbyer, skriver miff.no. Tel Aviv er kjent også internt i Israel som en festby som aldri sover. Mange vet at Tel Aviv er en populær by for homoseksuelle, både for israelere og for turister. De siste årene har Tel Aviv gjennomført flere internasjonale kampanjer for å spre sitt rykte som globalt senter for homoseksuelle. Denne strategien har tydeligvis lykkes, konstaterer nettstedet til Med Israel for Fred. Natteliv, beste mat og beste by å bosette seg i var blant kategoriene i konkurransen på gaycities.com. Folk fra hele verden deltok og stemte via internett på sine favorittsteder. Den gjeveste tittelen var selvfølgelig beste by. I denne kategorien fikk Tel Aviv hele 43 prosent av stemmene, mens neste by på listen, New York fikk 14 prosent. Toronto fikk 7 prosent og lenger ned på listen stod blant annet Madrid og London. Tel Aviv har lenge vært kjent som den mest homoseksuell-vennlige byen i Midtøsten. Israels lover og atmosfære for homoseksuelle står i sterk kontrast til nabolandene, hvor homoseksuelle blir systematisk undertrykt, forfulgt og truet med dødsstraff. Også sammenlignet med vestlige land, er Israel blant de mest progressive når det gjelder lovgivning og rettigheter for homoseksuelle, skriver Miff.no. I Israel kan homoseksuelle adoptere barn, de kan arve hverandre og likekjønnsekteskap fra utlandet (fordi det ikke finnes mulighet for å gifte seg borgerlig i Israel) anerkjennes i Israel. Det er også full likestilling for homoseksuelle når det gjelder deltagelse i militæret og på arbeidsplassen. Det homoseksuelle miljøet i Israel har gått fra å være marginalisert til å bli en mer og mer akseptert og anerkjent del av israelsk liv, alt med sentrum i byen Tel Aviv. Tel Aviv Pridefestival i 2011 tiltrakk seg mer enn 100.000 mennesker forteller det israelske utenriksdepartementet. Mange av dem var turister som feiret sammen med lokale innbyggere fra hele Israel. Kåringen som beste reisedestinasjon for homoseksuelle gjør at Tel Aviv nok kan forvente seg et enda høyere antall tilreisende til Pridefestivalen i 2012, skriver miff.no. I august i fjor ble både Jerusalem og Tel Aviv plassert blant de tre beste byene i Afrika og Midt Østen-regionen å besøke, ifølge en meningsmåling tatt av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure. Cape Town ble rangert av leserne som nr. 1 turistmål i Midtøsten og Afrika kategorien, med Jerusalem og Tel Aviv tett bak. Leserne valgte sine favorittbyer basert på en rekke kriterier, blant annet kultur, sightseeing, mat og restauranter, reisekostnader og selvfølgelig shopping. I mai i fjor kåret HotelsCombined.com, en ledende søkemotor for hoteller og hotellpriser, Tel Aviv til en av verdens ti beste sommerfestbyer. Tel Aviv ble plassert som nummer ni på listen, og blir beskrevet som en hjemby for noen av de “hotteste” nattklubbene i Midt-Østen, ifølge Ynet News. Nettstedet ga Tel Aviv kallenavnet “byen som aldri stopper”, og skrev at Tel Aviv er en dampende nattlig lekeplass, ikke for svak til hjertet. Nettstedet vektla at Tel Aviv er en by med mange strandfester, underjordiske klubber og bartendere som er sagt å være “notorisk sjenerøse med alkoholporsjonene. I Lonely Planets Best in Travel 2011 ble Tel Aviv plassert på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer, skrev nettstedet Din Side. Bare New York og Tanger i Marokko, ble plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. Lonely Planet karakteriserer Tel Aviv som en moderne ”Sin City” ved sjøen. ”Tel Aviv er Israels festby. Her bor det mange studenter, noe som gjør nattelivet livlig, og byen er også svært homovennlig. Bare pass på at du ikke har noen stempler fra muslimske land i passet ditt når du skal reise hit, for da kan passkontrolløren oppføre seg lite vennlig,” skrev Lonely Planet.

Det er ikke mange mil mellom Gaza by og Tel Aviv, men det er mange mil i liberale og tolerante holdninger. Mens fundamentalistene i Hamas vil ha dødsstraff for homofil praksis er Tel Aviv kåret til verdens beste by for homofile av nettstedet gaycities.com. En avstemning blant leserne ga en suveren seier til Tel Aviv.  Hele 43 % av leserne hadde Tel Aviv som favorittby. Den israelsk byen har tidliger skåret høyt på oversikter over verdens beste festbyer og verdens beste strandbyer, skriver miff.no.

Tel Aviv er kjent også internt i Israel som en festby som aldri sover. Mange vet at Tel Aviv er en populær by for homoseksuelle, både for israelere og for turister. De siste årene har Tel Aviv gjennomført flere internasjonale kampanjer for å spre sitt rykte som globalt senter for homoseksuelle. Denne strategien har tydeligvis lykkes, konstaterer nettstedet til Med Israel for Fred.

Natteliv, beste mat og beste by å bosette seg i var blant kategoriene i konkurransen på gaycities.com. Folk fra hele verden deltok og stemte via internett på sine favorittsteder. Den gjeveste tittelen var selvfølgelig beste by. I denne kategorien fikk Tel Aviv hele 43 prosent av stemmene, mens neste by på listen, New York fikk 14 prosent. Toronto fikk 7 prosent og lenger ned på listen stod blant annet Madrid og London.

Tel Aviv har lenge vært kjent som den mest homoseksuell-vennlige byen i Midtøsten. Israels lover og atmosfære for homoseksuelle står i sterk kontrast til nabolandene, hvor homoseksuelle blir systematisk undertrykt, forfulgt og truet med dødsstraff. Også sammenlignet med vestlige land, er Israel blant de mest progressive når det gjelder lovgivning og rettigheter for homoseksuelle, skriver Miff.no.

I Israel kan homoseksuelle adoptere barn, de kan arve hverandre og likekjønnsekteskap fra utlandet (fordi det ikke finnes mulighet for å gifte seg borgerlig i Israel) anerkjennes i Israel. Det er også full likestilling for homoseksuelle når det gjelder deltagelse i militæret og på arbeidsplassen. Det homoseksuelle miljøet i Israel har gått fra å være marginalisert til å bli en mer og mer akseptert og anerkjent del av israelsk liv, alt med sentrum i byen Tel Aviv.

Tel Aviv Pridefestival i 2011 tiltrakk seg mer enn 100.000 mennesker forteller det israelske utenriksdepartementet. Mange av dem var turister som feiret sammen med lokale innbyggere fra hele Israel. Kåringen som beste reisedestinasjon for homoseksuelle gjør at Tel Aviv nok kan forvente seg et enda høyere antall tilreisende til Pridefestivalen i 2012, skriver miff.no.

I august i fjor ble både Jerusalem og Tel Aviv plassert blant de tre beste byene i Afrika og Midt Østen-regionen å besøke, ifølge en meningsmåling tatt av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure. Cape Town ble rangert av leserne som nr. 1 turistmål i Midtøsten og Afrika kategorien, med Jerusalem og Tel Aviv tett bak. Leserne valgte sine favorittbyer basert på en rekke kriterier, blant annet kultur, sightseeing, mat og restauranter, reisekostnader og selvfølgelig shopping.

I mai i fjor kåret HotelsCombined.com, en ledende søkemotor for hoteller og hotellpriser, Tel Aviv til en av verdens ti beste sommerfestbyer. Tel Aviv ble plassert som nummer ni på listen, og blir beskrevet som en hjemby for noen av de “hotteste” nattklubbene i Midt-Østen, ifølge Ynet News.

Nettstedet ga Tel Aviv kallenavnet “byen som aldri stopper”, og skrev at Tel Aviv er en dampende nattlig lekeplass, ikke for svak til hjertet. Nettstedet vektla at Tel Aviv er en by med mange strandfester, underjordiske klubber og bartendere som er sagt å være “notorisk sjenerøse med alkoholporsjonene.

I Lonely Planets Best in Travel 2011 ble Tel Aviv plassert på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer, skrev nettstedet Din Side. Bare New York og Tanger i Marokko, ble plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. Lonely Planet karakteriserer Tel Aviv som en moderne ”Sin City” ved sjøen.
”Tel Aviv er Israels festby. Her bor det mange studenter, noe som gjør nattelivet livlig, og byen er også svært homovennlig. Bare pass på at du ikke har noen stempler fra muslimske land i passet ditt når du skal reise hit, for da kan passkontrolløren oppføre seg lite vennlig,” skrev Lonely Planet.