[caption id="attachment_4823" align="alignright" width="150" caption="Leonardo Hotel, Berlin"][/caption] Norske forretningsfolk på besøk i byer som München, Berlin eller Wien kan nå booke seg inn på israelsk eide hoteller av høy standard. Bak hotelldriften står hotell-kjeden Leonardo Hotells, som eies av den israelske forretningsmannen David Fattal. Hotellet i München ble åpnet for et år siden. Nå åpnes et nytt moderne hotell i hjertet av hovedstaden i Østerrike. Det nye hotellet er lokalisert i hjertet av en av Wiens mest populære shoppingområder - Mariahilferstrasse, i nærheten av City West jernbanestasjonen, skriver Ynet News. Hotellet som har vært drevet av Accor Hotels-kjeden til nå, vil gjennomgå en full renovering i de kommende månedene til en kostnad av millioner av euro for å matche det europeiske konseptet til Leonardo Hotels. Hotellet har 211 rom og suiter og vil ha en restaurant som serverer en internasjonal meny. I henhold til avtalen, vil hotellet bli operert av Leonardo-kjeden i 20 år. Bygningen ligger i kort avstand fra det meste av den østerrikske hovedstadens viktigste attraksjoner, inkludert museumskvartal, Hofburg Palace, Teknisk Museum og kongressenteret. "Hotellet vil nå gjennomgå renovering til en samlet kostnad på 5 millioner euro, som vil omfatte alle rom og offentlige områder. Hotellet vil inneholde en stor business lounge, et treningsstudio og en restaurant, og har en utmerket beliggenhet. Hotellets interne design vil bli planlagt av arkitekt Andreas Neudahm, Leonardo Hotels interiørdesigner i Europa," sier administrerende direktør i Leonardo Hotels Daniel Roger. Det deltok 11 østerrikske og tyske selskaper i budrunden, og direktøren sier han er glad over å vinne. Roger legger til at Leonardos hoteller i Tyskland endte året med bedre resultater enn forventet på tross av finanskrisen i Europa. «Vi har ikke opplevd noen nedgang i byer som Berlin og München og andre større byer. Kravene er høye og vi forventer at 2012 blir et godt år også,» sier han. Leonardo-kjeden har i dag 35 tre-stjerners og fire-stjerners hotell i Tyskland, Sveits, Belgia og nå i Østerrike. Kjedens hotell i München ble åpnet for et år siden, og er et av de mest luksuriøse hotellene i den tyske byen, med en total investering på rundt 70 millioner euro. Hotellet ligger like ved olympiaparken. Dette fire-stjerners hotellet har fem etasjer og 424 rom, inkludert 11 vanlige suiter og en presidentsuite. Det inkluderer også den største bankettsalen byen har å tilby, en spisesal, en lobby, en business lounge, en sigar lounge, et spa og treningsstudio. Hotellets unike konsept kombinerer kunst, lys og musikk i alle deler av hotellet - inkludert lobbyen, som fungerer som en bar på kveldstid.

Leonardo Hotel, Berlin

Norske forretningsfolk på besøk i byer som München, Berlin eller Wien kan nå booke seg inn på israelsk eide hoteller av høy standard. Bak hotelldriften står hotell-kjeden Leonardo Hotells, som eies av den israelske forretningsmannen David Fattal. Hotellet i München ble åpnet for et år siden. Nå åpnes et nytt moderne hotell i hjertet av hovedstaden i Østerrike. Det nye hotellet er lokalisert i hjertet av en av Wiens mest populære shoppingområder – Mariahilferstrasse, i nærheten av City West jernbanestasjonen, skriver Ynet News.

Hotellet som har vært drevet av Accor Hotels-kjeden til nå, vil gjennomgå en full renovering i de kommende månedene til en kostnad av millioner av euro for å matche det europeiske konseptet til Leonardo Hotels.

Hotellet har 211 rom og suiter og vil ha en restaurant som serverer en internasjonal meny.

I henhold til avtalen, vil hotellet bli operert av Leonardo-kjeden i 20 år. Bygningen ligger i kort avstand fra det meste av den østerrikske hovedstadens viktigste attraksjoner, inkludert museumskvartal, Hofburg Palace, Teknisk Museum og kongressenteret.

“Hotellet vil nå gjennomgå renovering til en samlet kostnad på 5 millioner euro, som vil omfatte alle rom og offentlige områder. Hotellet vil inneholde en stor business lounge, et treningsstudio og en restaurant, og har en utmerket beliggenhet. Hotellets interne design vil bli planlagt av arkitekt Andreas Neudahm, Leonardo Hotels interiørdesigner i Europa,” sier administrerende direktør i Leonardo Hotels Daniel Roger. Det deltok 11 østerrikske og tyske selskaper i budrunden, og direktøren sier han er glad over å vinne.

Roger legger til at Leonardos hoteller i Tyskland endte året med bedre resultater enn forventet på tross av finanskrisen i Europa. «Vi har ikke opplevd noen nedgang i byer som Berlin og München og andre større byer. Kravene er høye og vi forventer at 2012 blir et godt år også,» sier han. Leonardo-kjeden har i dag 35 tre-stjerners og fire-stjerners hotell i Tyskland, Sveits, Belgia og nå i Østerrike.

Kjedens hotell i München ble åpnet for et år siden, og er et av de mest luksuriøse hotellene i den tyske byen, med en total investering på rundt 70 millioner euro. Hotellet ligger like ved olympiaparken.

Dette fire-stjerners hotellet har fem etasjer og 424 rom, inkludert 11 vanlige suiter og en presidentsuite. Det inkluderer også den største bankettsalen byen har å tilby, en spisesal, en lobby, en business lounge, en sigar lounge, et spa og treningsstudio. Hotellets unike konsept kombinerer kunst, lys og musikk i alle deler av hotellet – inkludert lobbyen, som fungerer som en bar på kveldstid.