Den israelske avisen Haaretz peker ut Bob Dylans konsert på Ramat Gan Stadium i Tel Aviv 20.juni som årets kulturbegivenhet i Israel. Blant annet fordi mottakelsen var så blandet. Noen israelere forlot stadion skuffet, mens andre var mer enn fornøyd. Haaretz kulturmedarbeider ble rørt av en konsert som overgikk alle forventningene.  Fjorårets Dylan-konsert var hans tredje konsert i Israel. Han holdt konserter i Israel i 1987 og 1993, og besøkte landet i løpet av 1960-tallet. Dylan har alltid hatt et hjerte som har banket for Israel, og har blant annet forsvart Israel gjennom låten Neighborhood Bully. «Én person drøm kan være en annens mareritt. Når vi multipliserer begge sider av denne ligningen med et par tusen, får du Bob Dylans 20. juni 2011 konsert på Ramat Gan Stadium. Tusenvis av mennesker forlot konserten skuffet, forvirret og sinte. Tusenvis av andre, basert på utseende på deres ansikter og talkbacks, forlot samme ytelse glade og overrasket, eller i hvert fall veldig fornøyd. Det er sjelden en konsert blir møtt med slike blandede reaksjoner. Selvfølgelig er det å forvente at en sta utøver som Dylan ville skape en slikt kompleks opplevelse,» skriver Haaretz i avisens tilbakeblikk etter nyttår. «Alle som var på stadion den kvelden hadde en intens og skjærende opplevelse, for bedre eller verre. Jeg kan forestille meg andres bitre smak av skuffelse, men jeg personlig ble rørt av en konsert som overgikk alle forventninger,» skriver avisens reporter. «I mine villeste fantasier hadde jeg aldri våget å håpe at jeg ville nyte showet så mye og bli så beveget av det. I beste fall, tenkte jeg, ville Dylans svikefulle stemme holde ut, og hans band skulle spille bra, og han ville ikke hogge opp sine tidløse sanger. I verste scenario ... Gud hjelpe oss. Uansett våget jeg ikke håpe at det levende møtet med den aldrende Dylan nesten kunne matche intensiteten av mine flyktige møter med den unge Dylans album» legger han til. httpv://www.youtube.com/watch?v=bDFYbtp8h_w&feature=player_embedded

Den israelske avisen Haaretz peker ut Bob Dylans konsert på Ramat Gan Stadium i Tel Aviv 20.juni som årets kulturbegivenhet i Israel. Blant annet fordi mottakelsen var så blandet. Noen israelere forlot stadion skuffet, mens andre var mer enn fornøyd. Haaretz kulturmedarbeider ble rørt av en konsert som overgikk alle forventningene.  Fjorårets Dylan-konsert var hans tredje konsert i Israel. Han holdt konserter i Israel i 1987 og 1993, og besøkte landet i løpet av 1960-tallet. Dylan har alltid hatt et hjerte som har banket for Israel, og har blant annet forsvart Israel gjennom låten Neighborhood Bully.

«Én person drøm kan være en annens mareritt. Når vi multipliserer begge sider av denne ligningen med et par tusen, får du Bob Dylans 20. juni 2011 konsert på Ramat Gan Stadium. Tusenvis av mennesker forlot konserten skuffet, forvirret og sinte. Tusenvis av andre, basert på utseende på deres ansikter og talkbacks, forlot samme ytelse glade og overrasket, eller i hvert fall veldig fornøyd. Det er sjelden en konsert blir møtt med slike blandede reaksjoner. Selvfølgelig er det å forvente at en sta utøver som Dylan ville skape en slikt kompleks opplevelse,» skriver Haaretz i avisens tilbakeblikk etter nyttår.

«Alle som var på stadion den kvelden hadde en intens og skjærende opplevelse, for bedre eller verre. Jeg kan forestille meg andres bitre smak av skuffelse, men jeg personlig ble rørt av en konsert som overgikk alle forventninger,» skriver avisens reporter.

«I mine villeste fantasier hadde jeg aldri våget å håpe at jeg ville nyte showet så mye og bli så beveget av det. I beste fall, tenkte jeg, ville Dylans svikefulle stemme holde ut, og hans band skulle spille bra, og han ville ikke hogge opp sine tidløse sanger. I verste scenario … Gud hjelpe oss. Uansett våget jeg ikke håpe at det levende møtet med den aldrende Dylan nesten kunne matche intensiteten av mine flyktige møter med den unge Dylans album» legger han til.