Universitetet i Tel Aviv arrangerte i dagene før jul en stor internasjonal konferanse for forskere innen organisasjonsledelse og atferd, kalt «The First Israel Organizational Behavior Conference».  Hensikten var å skape et bedre globalt fellesskap mellom forskere innen organisasjonsatferd.  Konferansen tilbød i følge arrangørene en unik mulighet til å presentere innovative ideer og utforske den siste utviklingen på problemer innen ledelsen. Konferansen var også ment å gi en mulighet til å få tilbakemelding og samhandle med ledende forskere på området. httpv://www.youtube.com/watch?v=_5rrz_obDLM&feature=relmfu httpv://www.youtube.com/watch?v=bBJJ4n_1TX0&feature=relmfu

Universitetet i Tel Aviv arrangerte i dagene før jul en stor internasjonal konferanse for forskere innen organisasjonsledelse og atferd, kalt «The First Israel Organizational Behavior Conference».  Hensikten var å skape et bedre globalt fellesskap mellom forskere innen organisasjonsatferd.  Konferansen tilbød i følge arrangørene en unik mulighet til å presentere innovative ideer og utforske den siste utviklingen på problemer innen ledelsen. Konferansen var også ment å gi en mulighet til å få tilbakemelding og samhandle med ledende forskere på området.