Den britiske forretningsmannen Richard Branson, som er leder av Virgin Group, var i Israel forrige uke for å delta på Bezeq Expo communications conference, der han reklamerte for romturisme. En av hans bedrifter, Virgin Galactic, er det første kommersielle romreisefirma i verden som planlegger å tilby turer til allmennheten. Selv om selskapets flyvninger fortsatt er på planleggingsstadiet selger selskapet allerede billetter for sine reiser ut i det ytre rom, og har angivelig tatt ordre fra mer enn 500 fremtidige romfarere fra hele verden. Virgin Galactic kommersielle tjenester er planlagt å begynne om et år. De vil inneholde trening på en av firmaets fly på hvordan man skal håndtere vektløshet, etterfulgt av en to-timers romferd til en høyde på 110 kilometer over jorden. Kostnaden for hele pakken, som inkluderer et tre-dagers opphold på et Airport hotell som bygges i New Mexico, er 200.000 dollar. "Folk begynte å kjøpe billetter for fem år siden fordi de ønsket å være blant de første 100 romfarere» sier, Eliron Yaron, som representerer Virgin Galactic i Israel, til Haaretz. "Ikke alle av dem er fra det aller øverste sjikt når det gjelder rikdom. Noen mennesker pantsatte sine hjem og tok opp lån for å finansiere sine drømmer om å reise ut i verdensrommet." Blant disse er imidlertid foreløpig ingen israelere, innrømmer Yaron. «Men noen har vist interesse». httpv://www.youtube.com/watch?v=Gr81ZSEuXLU  

Den britiske forretningsmannen Richard Branson, som er leder av Virgin Group, var i Israel forrige uke for å delta på Bezeq Expo communications conference, der han reklamerte for romturisme. En av hans bedrifter, Virgin Galactic, er det første kommersielle romreisefirma i verden som planlegger å tilby turer til allmennheten. Selv om selskapets flyvninger fortsatt er på planleggingsstadiet selger selskapet allerede billetter for sine reiser ut i det ytre rom, og har angivelig tatt ordre fra mer enn 500 fremtidige romfarere fra hele verden.

Virgin Galactic kommersielle tjenester er planlagt å begynne om et år. De vil inneholde trening på en av firmaets fly på hvordan man skal håndtere vektløshet, etterfulgt av en to-timers romferd til en høyde på 110 kilometer over jorden. Kostnaden for hele pakken, som inkluderer et tre-dagers opphold på et Airport hotell som bygges i New Mexico, er 200.000 dollar.

“Folk begynte å kjøpe billetter for fem år siden fordi de ønsket å være blant de første 100 romfarere» sier, Eliron Yaron, som representerer Virgin Galactic i Israel, til Haaretz. “Ikke alle av dem er fra det aller øverste sjikt når det gjelder rikdom. Noen mennesker pantsatte sine hjem og tok opp lån for å finansiere sine drømmer om å reise ut i verdensrommet.” Blant disse er imidlertid foreløpig ingen israelere, innrømmer Yaron. «Men noen har vist interesse».