Er du i Israel denne måneden, og liker opera? Da kan du sikre deg flere korte gratis forestillinger ved å ta deg til Rothschild Blvd i Tel Aviv mellom kl. 12.00 og 16.00 på fredagene, eller til Tel Avivs gamle jernbanestasjon, HaTachana på lørdagene. Unntaket er den siste helgen i måneden. De andre helgene kan du glede deg med forestillingene til den israelske operaen, som markerer operaens 27. sesong med å synge utendørs, for folk flest. I Israel er det fullt mulig å fremføre Summertime, selv midt på vinteren: httpv://www.youtube.com/watch?v=ILkl6YkNXiM&feature=player_embedded          

Er du i Israel denne måneden, og liker opera? Da kan du sikre deg flere korte gratis forestillinger ved å ta deg til Rothschild Blvd i Tel Aviv mellom kl. 12.00 og 16.00 på fredagene, eller til Tel Avivs gamle jernbanestasjon, HaTachana på lørdagene. Unntaket er den siste helgen i måneden. De andre helgene kan du glede deg med forestillingene til den israelske operaen, som markerer operaens 27. sesong med å synge utendørs, for folk flest.

I Israel er det fullt mulig å fremføre Summertime, selv midt på vinteren: