Hva skal vi gi en Israel-venn i julepresent? Hva med en rose laget av en Kassam-rakett? Yaron Bob er en israelsk kunstner som forstår hva det betyr å leve i skyggen av terror. Han har funnet sin måte å transformere objekter fra krigen til uttrykk for fred. Av restene fra Hamas sine raketter har han laget flotte metallskulpturer av roser og lysestaker. Det finnes nok av råmaterialer å ta av. Over 12 000 Kassam -raketter har blitt avfyrt inn i det sørlige Israel i de siste 8 årene, bevisst rettet mot israelske sivile. En hel generasjon av barn har blitt traumatisert av terroren fra de fremdeles pågående rakettangrepene. Rosene og, lysestakene laget fra faktiske Kassam-raketter som landet i Israel, symboliserer utholdenheten til folket i Israel. De er levende symboler på Israels utholdenhet i møte med Hamas og islamsk terror. Nesten en million innbyggere i Israel er innenfor rekkevidden til raketter fra Gaza. Med bare 15 sekunder å finne dekning er liv i fare. Israel trenger desperat mer bomberom for å beskytte sine borgere. Derfor går deler av inntektene fra salget av rosene til Operasjon Lifeshield, som er en aksjon som samler inn penger til å bygge flere bomberom. De fleste rosene tar minst tre til fire timer å lage. Mer detaljerte roser og buketter kan ta vesentlig lengre tid å lage. Roseskulpturens base er formet som kartet over Israel. Stammen er festet til basen i byen Sderot, slik at rosen bokstavelig talt "vokser" fra stedene der de fleste av rakettene har landet. httpv://www.youtube.com/watch?v=n-od9qcOEq4&feature=player_embedded

Hva skal vi gi en Israel-venn i julepresent? Hva med en rose laget av en Kassam-rakett? Yaron Bob er en israelsk kunstner som forstår hva det betyr å leve i skyggen av terror. Han har funnet sin måte å transformere objekter fra krigen til uttrykk for fred. Av restene fra Hamas sine raketter har han laget flotte metallskulpturer av roser og lysestaker. Det finnes nok av råmaterialer å ta av. Over 12 000 Kassam -raketter har blitt avfyrt inn i det sørlige Israel i de siste 8 årene, bevisst rettet mot israelske sivile.

En hel generasjon av barn har blitt traumatisert av terroren fra de fremdeles pågående rakettangrepene. Rosene og, lysestakene laget fra faktiske Kassam-raketter som landet i Israel, symboliserer utholdenheten til folket i Israel. De er levende symboler på Israels utholdenhet i møte med Hamas og islamsk terror.

Nesten en million innbyggere i Israel er innenfor rekkevidden til raketter fra Gaza. Med bare 15 sekunder å finne dekning er liv i fare. Israel trenger desperat mer bomberom for å beskytte sine borgere. Derfor går deler av inntektene fra salget av rosene til Operasjon Lifeshield, som er en aksjon som samler inn penger til å bygge flere bomberom.

De fleste rosene tar minst tre til fire timer å lage. Mer detaljerte roser og buketter kan ta vesentlig lengre tid å lage. Roseskulpturens base er formet som kartet over Israel. Stammen er festet til basen i byen Sderot, slik at rosen bokstavelig talt “vokser” fra stedene der de fleste av rakettene har landet.