“For ti år siden innså jeg at fremtiden for det 21. århundre ikke ligger i olje, men i vann. Israel er verdens beste land når det gjelder vannteknologier, " uttalte den jødisk-amerikanske forretningsmannen Ronald Lauder som er kontrollerende aksjonær i  RWL Water i forbindelse med den store vannteknologikonferansen som ble avviklet i Israel forrige uke. "Jeg begynte å se på selskaper i feltet som ville være en god investering. Dessverre er Israel også en verdensmester når det gjelder byråkrati,” la han til. “Det bør være en statlig mekanisme som omhandler vannproblemet," mente han. Lauder snakket på Watech utstillingen i Tel Aviv, der han også kunngjorde sitt oppkjøp av det italienske avløpsrensingselskapet Eurotec WTT, skriver Ynet News. RWL Water er et privat holdingselskap grunnlagt av Lauder i 2010, som gir vannbehandling, avløpsvann og søppel til energiløsninger. Konsernet eier også Israels Nirosoft og US Aeromix Systems, og befestet med sitt siste oppkjøp sin posisjon i avløpsrensingsmarkedet. Onsdag kunngjorde selskapet at det vil utvide sin aktivitet til prosjektfinansiering. RWL sier at anbud for avsaltingsanlegg tar et gjennomsnitt på 2,5 til tre år i Israel, mens de har evnen til å etablere mindre avsaltingsanlegg innen seks måneder. "97 prosent av vannet i verden er ikke drikkevann. Ytterligere 2 % er fanget i isfjell som etterlater bare 1 % av drikkevann. Folk kan ikke overleve uten vann, og jeg tror dette er fremtiden," sa Lauder.

“For ti år siden innså jeg at fremtiden for det 21. århundre ikke ligger i olje, men i vann. Israel er verdens beste land når det gjelder vannteknologier, ” uttalte den jødisk-amerikanske forretningsmannen Ronald Lauder som er kontrollerende aksjonær i  RWL Water i forbindelse med den store vannteknologikonferansen som ble avviklet i Israel forrige uke. “Jeg begynte å se på selskaper i feltet som ville være en god investering. Dessverre er Israel også en verdensmester når det gjelder byråkrati,” la han til.

“Det bør være en statlig mekanisme som omhandler vannproblemet,” mente han. Lauder snakket på Watech utstillingen i Tel Aviv, der han også kunngjorde sitt oppkjøp av det italienske avløpsrensingselskapet Eurotec WTT, skriver Ynet News.

RWL Water er et privat holdingselskap grunnlagt av Lauder i 2010, som gir vannbehandling, avløpsvann og søppel til energiløsninger. Konsernet eier også Israels Nirosoft og US Aeromix Systems, og befestet med sitt siste oppkjøp sin posisjon i avløpsrensingsmarkedet. Onsdag kunngjorde selskapet at det vil utvide sin aktivitet til prosjektfinansiering.

RWL sier at anbud for avsaltingsanlegg tar et gjennomsnitt på 2,5 til tre år i Israel, mens de har evnen til å etablere mindre avsaltingsanlegg innen seks måneder. “97 prosent av vannet i verden er ikke drikkevann. Ytterligere 2 % er fanget i isfjell som etterlater bare 1 % av drikkevann. Folk kan ikke overleve uten vann, og jeg tror dette er fremtiden,” sa Lauder.