Statsminister Benjamin Netanyahus bror, Yosi Netanyahu, var den eneste israelske soldaten som ble drept under det spektakulære israelske angrepet på flyplassen Entebbe i Uganda i 1976, da israelske kommandosoldater befridde 259 gisler i et kapret fly. Netanyahu var oberst og ledet aksjonen som krevde hans eget liv, men reddet mange andres. Nå lages det Hollywood-film om den israelske krigshelten.  Bak filmen står den jødisk-amerikanske regissøren Ari Daniel Pinchot, og filmens tittel er “Følg meg”.  Den er klar til visning på Los Angeles Film Festival i januar 2012. “Dette er første gang Yoni Netanyahu komplekse karakter vil bli avslørt på skjermen”, sier Pinchot til Ynet News. Direktøren bemerker at han alltid har beundret Netanyahus tapperhet. Netanyahu hadde skrevet et brev der han bestemmer seg for å avslutte sin militære karriere og starte et nytt liv bare dager før han begitt seg ut på Entebbe oppdraget. Filmen inneholder blant annet intervjuer med statsminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Ehud Barak og Yoni ekskone Tuti Goodman, som han skilte seg fra tre år før hans død. httpv://www.youtube.com/watch?v=EO2-KoO9F3I Dette skjedde under Entebbe-operasjonen der Yosi Netanyahu mistet livet: httpv://www.youtube.com/watch?v=Z1ct-meb6U0

Statsminister Benjamin Netanyahus bror, Yosi Netanyahu, var den eneste israelske soldaten som ble drept under det spektakulære israelske angrepet på flyplassen Entebbe i Uganda i 1976, da israelske kommandosoldater befridde 259 gisler i et kapret fly. Netanyahu var oberst og ledet aksjonen som krevde hans eget liv, men reddet mange andres. Nå lages det Hollywood-film om den israelske krigshelten.  Bak filmen står den jødisk-amerikanske regissøren Ari Daniel Pinchot, og filmens tittel er “Følg meg”.  Den er klar til visning på Los Angeles Film Festival i januar 2012.

“Dette er første gang Yoni Netanyahu komplekse karakter vil bli avslørt på skjermen”, sier Pinchot til Ynet News. Direktøren bemerker at han alltid har beundret Netanyahus tapperhet.

Netanyahu hadde skrevet et brev der han bestemmer seg for å avslutte sin militære karriere og starte et nytt liv bare dager før han begitt seg ut på Entebbe oppdraget.

Filmen inneholder blant annet intervjuer med statsminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Ehud Barak og Yoni ekskone Tuti Goodman, som han skilte seg fra tre år før hans død.

Dette skjedde under Entebbe-operasjonen der Yosi Netanyahu mistet livet: