To år etter rocking Tel Avivs Yarkon Park med to konserter, kan Madonna være tilbake til Israel så tidlig som neste år, skriver Ynet News. Madonnas nye album er ventet å bli lansert i mars 2012. Den første singelen vil bli sluppet i begynnelsen av året. Ynet News har erfart at det er i gang forhandlinger for å bringe Madonna tilbake til Israel som et ledd i verdensturneen som planlegges etter lanseringen.  Ifølge en kilde knyttet til internasjonal produksjon, er den ønskede datoen april 2012. Konsertturneen som vil bli lansert umiddelbart etter utgivelsen, vil bli sponset av Smirnoff Vodka. Som en del av samarbeidet med merkevaren, vil det bli holdt en konkurranse mellom 50 land som er bedt om å velge en danser til å presentere landets kultur og uteliv. Israel er blant de 50 deltakerlandene, og Madonna er ventet å samarbeide med et israelsk danseteam. Imidlertid er det ikke garantert at sangeren skal opptre i hvert av landene danserne kommer fra. Madonnas siste konsert i Israel ble produsert av Shuki Weiss sammen med den internasjonale konsertlederen Marek Lieberberg, som også vil ha ansvaret for sangerens neste tur. “Dronningen av pop” opptrådte sist i Israel 1-2. september 2009, og avsluttet sin forrige turne, kalt Sticky & Sweet tour, i Israel. Popmusikkikonet Madonna lanserer i fjor sin første avdeling av sin helsesenterkjede ”Hard Candy Fitness” i Mexico City, og planleggeri følge Ynet News å etablere en avdeling i Tel Aviv i 2012. Det skulle gi gode muligheter for å kombinere konsert med promotering av helsesenteret, kalt Hard Candy, oppkalt ett popsangerens forrige album. Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009. “Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva det ideelle gym skal være”, sier Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserer klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary. “Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,” sier Mastrov til Ynet News. En pressemelding sier at «Hard Candy Fitness” løfter “det aller beste i innovative treningsmetoder.” I klubbene vil det også finnes juice bar kafé og ”overdådige garderober bygget med de fineste materialer vil være et fristed for medlemmer som vil være i stand til å slappe av i badstue og dampbad.” httpv://www.youtube.com/watch?v=nHM48QBk3pU

To år etter rocking Tel Avivs Yarkon Park med to konserter, kan Madonna være tilbake til Israel så tidlig som neste år, skriver Ynet News. Madonnas nye album er ventet å bli lansert i mars 2012. Den første singelen vil bli sluppet i begynnelsen av året. Ynet News har erfart at det er i gang forhandlinger for å bringe Madonna tilbake til Israel som et ledd i verdensturneen som planlegges etter lanseringen.  Ifølge en kilde knyttet til internasjonal produksjon, er den ønskede datoen april 2012. Konsertturneen som vil bli lansert umiddelbart etter utgivelsen, vil bli sponset av Smirnoff Vodka.

Som en del av samarbeidet med merkevaren, vil det bli holdt en konkurranse mellom 50 land som er bedt om å velge en danser til å presentere landets kultur og uteliv. Israel er blant de 50 deltakerlandene, og Madonna er ventet å samarbeide med et israelsk danseteam. Imidlertid er det ikke garantert at sangeren skal opptre i hvert av landene danserne kommer fra.

Madonnas siste konsert i Israel ble produsert av Shuki Weiss sammen med den internasjonale konsertlederen Marek Lieberberg, som også vil ha ansvaret for sangerens neste tur. “Dronningen av pop” opptrådte sist i Israel 1-2. september 2009, og avsluttet sin forrige turne, kalt Sticky & Sweet tour, i Israel.

Popmusikkikonet Madonna lanserer i fjor sin første avdeling av sin helsesenterkjede ”Hard Candy Fitness” i Mexico City, og planleggeri følge Ynet News å etablere en avdeling i Tel Aviv i 2012. Det skulle gi gode muligheter for å kombinere konsert med promotering av helsesenteret, kalt Hard Candy, oppkalt ett popsangerens forrige album.

Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009.
“Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva det ideelle gym skal være”, sier Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserer klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary.

“Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,” sier Mastrov til Ynet News. En pressemelding sier at «Hard Candy Fitness” løfter “det aller beste i innovative treningsmetoder.” I klubbene vil det også finnes juice bar kafé og ”overdådige garderober bygget med de fineste materialer vil være et fristed for medlemmer som vil være i stand til å slappe av i badstue og dampbad.”