Den israelske skuespilleren Ayelet Zurer har fått rollen som Supermans mor i den nye Hollywood-filmen Man of Steel, skriver Israel21c.  Russell Crowe tar på seg rollen som Supermanns far. Egentlige skulle den amerikanske skuespilleren, Julia Ormond, gå inn i rollen som Lara Lor-Van, Supermans fødselsmor, men hun sa fra seg rollen, uvisst av hvilken grunn, skriver Israel21c. Andre store aktører i filmen inkluderer Henry Cavill (i tittelrollen), Kevin Costner, Diane Lane, og Amy Adams. Man of Steel er regissert av Zack Snyder, og forventes å ha en premiere 14 juni 2013. Ayelet Zurer har tidligere spilt i Hollywoods “Engler og Demoner” med Tom Hanks, samt Steven Spielbergs “München”. httpv://www.youtube.com/watch?v=6xBn1BMD_HE    

Den israelske skuespilleren Ayelet Zurer har fått rollen som Supermans mor i den nye Hollywood-filmen Man of Steel, skriver Israel21c.  Russell Crowe tar på seg rollen som Supermanns far. Egentlige skulle den amerikanske skuespilleren, Julia Ormond, gå inn i rollen som Lara Lor-Van, Supermans fødselsmor, men hun sa fra seg rollen, uvisst av hvilken grunn, skriver Israel21c. Andre store aktører i filmen inkluderer Henry Cavill (i tittelrollen), Kevin Costner, Diane Lane, og Amy Adams. Man of Steel er regissert av Zack Snyder, og forventes å ha en premiere 14 juni 2013.

Ayelet Zurer har tidligere spilt i Hollywoods “Engler og Demoner” med Tom Hanks, samt Steven Spielbergs “München”.