Israel setter stadig nye turistrekorder, og det begynner å bli knapt med hotellplasser. Men nå åpnes et nytt flott butikkhotell i Jerusalem.  Bak prosjektet står forretningsmannen Danny Rubinstein. Hotellet vil bli plassert i nabolaget til German Colony. Det 35-roms store hotellet, heter Tamar Residence, og ligger ved siden av kafeer, restauranter og butikker.  Hotellet har tre luksuriøse penthouse, samt tre-roms suiter, noen av dem har moderne hageleiligheter. Hver suite har en separat stue og kjøkken, skriver Ynet News. Alle rommene har kabel-TV, WiFi, telefonsamtaler til alle destinasjoner i verden for en shekel per minutt, shopping og vaskeri, parkering og mye mer. “Jeg tror at både israelske og utenlandske turister som ankommer Jerusalem fortjener et boutiquehotell som tilbyr service av høy kvalitet til en gunstig pris," sier Rubinstein, en av grunnleggerne av Isrotel kjeden, som står bak det nye hotellet. Den innledende prisen for høysesongene er på ca. 270 dollar per natt for en pakke med opptil fire personer.  

Israel setter stadig nye turistrekorder, og det begynner å bli knapt med hotellplasser. Men nå åpnes et nytt flott butikkhotell i Jerusalem.  Bak prosjektet står forretningsmannen Danny Rubinstein. Hotellet vil bli plassert i nabolaget til German Colony. Det 35-roms store hotellet, heter Tamar Residence, og ligger ved siden av kafeer, restauranter og butikker.  Hotellet har tre luksuriøse penthouse, samt tre-roms suiter, noen av dem har moderne hageleiligheter.

Hver suite har en separat stue og kjøkken, skriver Ynet News. Alle rommene har kabel-TV, WiFi, telefonsamtaler til alle destinasjoner i verden for en shekel per minutt, shopping og vaskeri, parkering og mye mer.

“Jeg tror at både israelske og utenlandske turister som ankommer Jerusalem fortjener et boutiquehotell som tilbyr service av høy kvalitet til en gunstig pris,” sier Rubinstein, en av grunnleggerne av Isrotel kjeden, som står bak det nye hotellet. Den innledende prisen for høysesongene er på ca. 270 dollar per natt for en pakke med opptil fire personer.